Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

A slabit cinci masuri la haine cu o metoda uimitoare. Secretul il stii si tu

O femeie in varsta de 38 de ani a reusit sa slabeasca in mai putin de un an cinci masuri la haine doar facand un lucru aparent banal si care i-a schimbat viata.

Heather Jones din Prestatyn, Wales,  avea masura 18 la rochii si ajunsese sa isi gaseasca foarte greu haine care sa ii vina bine.

Heather inainte sa slabeasca cinci masuri / foto: The Sun

Ea a inceput timp de noua luni de zile sa adopte un nou stil de a slabi, cel putin ciudat pentru multi care au auzit cum a reusit sa dea jos kilogramele in plus.

Fosta fotografa de bijuterii s-a gandit intr-o zi ca este slaba, iar in numai noua luni, lucrurile au inceout sa se vada vizibil pe corpul ei.

”Pur si simplu ma gandeam ca sunt slaba. Gandurile noastre sunt atat de puternice si ma simt  pur si simplu extraordinar acum”, a declarat Heather pentru The Sun.

Femeia a inceput sa se ingrase in urma cu sapte ani, dupa ce fostul sau partener, Kriston Docker, a murit, iar apoi aceasta a inceput sa isi gaseasca refugiul in frigider.

Heather dupa ce a slabit cinci masuri / foto: The Sun

Cei doi s-au despartit chiar inainte ca el sa moara din cauza unui diagnostic dureros, fibroza chistica, iar moartea lui a facut-o sa cada intr-o depresie adanca.

”Pentru mult timp nu am crezut ca fibroza chistica il va ucide, insa l-a ucis. Pentru un an am fost  foarte depresiva. Nu m-am ridicat din pat pentru aproximativ 12 luni. Kriston a fost  o adevarata forta in viata mea si nu am stiut cum sa merg mai departe”, a dezvaluit Heather.

La noua luni de la inceperea ”dietei”, Heather poarta masura 8 la haine si este mai fericita ca niciodata. Ea a marturisit ca a descoperit  Tehnica libertatii emotionale, care ii face pe multi oameni sa se simta diferiti datorita medicinei alternative.

Este similara cu acupunctura si se bazeaza pe aceleasi puncte energetice care trateaza indispozitiile fizice si psihice.

CITESTE SI: Acesta poate fi motivul pentru care NU SLABESTI!

Iti dai tot interesul, tii diete peste diete, faci miscare si tot nu reusesti sa slabesti? S-ar putea sa nu fie vina ta!

Este posibil sa ai o problema medicala de care sufera putine femei: lipedema, care inseamna ca grasimea se depune pe solduri, picioare si arme, modificand proportiile corpului si care nu pot fi combatute cu diete si exercitii.

Femeile care sufera de lipedema sunt foarte slabe in partea superioara a corpului, insa au picioare si solduri masive.

Lipedema afecteaza intre 5 si 10 la suta dintre femei, iar cauza exacta a afectiunii nu se cunoaste, de aceea nu s-a putut gasi un remediu corespunzator. Medicii spun ca de vina este o componenta genetica. Se poate sa fie declansata si din cauza modificarilor la nivel hormonal, la pubertate sau la menopauza.

Daca ai lipedema, din pacate, nu slabesti din cauza structurii specifice a stratului de grasime, care formeaza noduli sub piele. Acestia pot cauza durere pacientului, infectii si eruptii pe piele, care pot deveni cronice. In plus, este o boala progresiva care, de indata ce porneste, nu face nimic decat sa se agraveze.

Asadar, daca suferi de aceasta afectiune si nu slabesti orice ai face, tot trebuie sa fii extrem de atent cu dieta pe care o alegi. Este foarte important sa mentii greutatea sub control si sa alegi doar alimente care nu contin grasimi.

Trebuie sa alegi si exercitii cum ar fi alergat, aerobic sau inot, caci este nevoie sa fii sigur ca aceasta conditie nu se agraveaza. In plus, fa-ti zilnic masaj in zonele afectate, cu scruburi naturale precum malaiul si cafeaua si creme cu efect termic, deoarce asa vei accelera circulatia sangelui si arderea grasimilor

Ce dieta poti adopta? Incearca o dieta anti-grasime:

Ziua 1: Mananca doar salata de cruditati din morcov, telina, varza, putina sare si piper si bea cat de mult chefir vrei. Acesta are bacterii bune care sustin digestia si ajuta la descopunerea grasimilor.

Ziua 2: Mananca doar 300 de grame de piept de pui, impartit pentru toate mesele zilei si consuma cat de multa varza acra poti, caci este excelenta in lupta cu grasimile.

Ziua 3: Mananca sardine, care sunt o solutie excelenta pentru arderea grasimilor din depozitele adipoase datorita efectul lor antiinflamator. Mananca si o mana de nuci care activeaza metabolismul lipidelor si stimuleaza arderea lor.

Ziua 4: Bea doar ceai verde, pentru detoxifierea organismului!

Repeta regimul. Este indicat sa urmezi aceste reguli macar 8 zile pe luna, pentru a preveni ingrasarea in exces cauzata de lipedema.

Atentie! Acest articol este scris cu titlu informativ si nu inlocuieste vizita la specialist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top