Connect with us

Revistateo.ro

Snoop Dog, bunic la 43 de ani

Inedit

Snoop Dog, bunic la 43 de ani

Snoop Dog, bunic la 43 de ani. Potrivit dailymail.co.uk, Snoop Dogg a devenit bunic după ce fiul său mai mare şi soţia acestuia au devenit părinţii unui băieţel, pe care l-au numit Zion. Vestea sosirii pe lume a primului său nepot a fost făcută publică chiar de cântăreţ, care a publicat pe platforma Instagram un album foto cu bebeluşul şi mai mulţi membri ai familiei sale, însoţit de mesajul „Zion, te aşteaptă multă dragoste, nepoate!”.

Corde Broadus, fiul lui Snoop Dog, are doar 20 de ani şi este cel mai mare copil al artistului american.

Snoop Dogg s-a căsătorit pe 12 iunie 1997 cu iubita sa din liceu, Shante Taylor, cu care are trei copii; doi băieţi, Corde, născut în 1994, şi Cordell, în vârstă de 17 ani, şi o fată, în vârstă de 15 ani, pe nume Cori.

Pe numele său real Cordozar Broadus Jr,Snoop Dog s-a născut pe 20 octombrie 1971. În discografia sa se regăsesc albume precum „Tha Doggfather” şi „Malice N Wonderland”. Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut 20 de milioane de albume numai în Statele Unite. Printre hiturile care l-au consacrat se numără „Who Am I (What’s My Name)?”, „Gin and Juice”, „Groupie Luv”, „From tha Chuuuch to da Palace”, „Beautiful”, „Drop It Like It’s Hot”, „That’s That Shit” etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este „Reincarnated” şi a apărut pe piaţă în aprilie 2013.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top