Connect with us

Revistateo.ro

Soare in Berbec pe 20 martie. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Soare in Berbec pe 20 martie. Cum sunt afectate zodiile

Soarele intra in zodia Berbec pe 20 martie, la ora 13 si 29 de minute. Acest nativ va primi o serie de lectii de viata, intrucat energia solara ii va oferi acel curaj de care avea nevoie de multa vreme ca sa isi schimbe destinul.

Soare in Berbec pe 20 martie 2017. Cum sunt afectate zodiile

BERBEC – Nativul Berbec a avut cateva temeri in ultima perioada in legatura cu viitorul sau profesional. Imboldul pe care il primeste de la energicul Soare il va face sa clarifice totul in acest sector al vietii.

TAUR – Acest semn zodiacal trebuie sa faca fata multor situatii complicate. Soarele il trezeste la realitate. Ii reaminteste ca trebuie sa depuna mai multe eforturi ca sa ii iasa lucrurile bine, insa nu trebuie sa o faca incrancenat.

GEMENI – Nativul Gemeni redescopera fericirea in lucrurile mici. Isi va da seama, in sfarsit, ca nu are nevoie de o caruta de bani ca sa se bucure de viata.

RAC – Spiritele se incing nitel in viata nativului Rac. Se va implica in numeroase polemici si va iesi avantajat din acestea. Soarele ii aduce energia necesara de a demonstra cine este si ce poate.

LEU – Prezenta Soarelui intr-o zodie de foc nu poate face decat bine unei zodii de foc. Leul, guvernat de acest astru, va fi pe cai mari. Chiar daca la inceput i se va parea ca toate visele se naruiesc, isi va da seama ca informatiile subtile primite pe cai care mai de care mai misterioase sunt extrem de utile.

CITESTE SI: Horoscop Minerva saptamana 19 – 25 martie 2017

FECIOARA – Soarele in Berbec indeamna nativul Fecioara la toleranta, la compasiune, la onestitate fata de sine si fata de cei din jur. Fecioara va straluci din nou si isi va face prieteni de calitate.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top