Connect with us

Revistateo.ro

Soare in Capricorn din 21 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Soare in Capricorn din 21 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Soarele intra in zodia Capricorn pe 21 decembrie 2016 si va ramane acolo pana pe 20 ianuarie anul urmator. Influenta Soarelui este puternica asupra tuturor nativilor, chiar daca nu sunt Capricorni.

Soare in Capricorn: zodii norocoase, zodii puse la incercare

Practic, Soarele lumineaza cate o casa importanta. De pilda, Berbecii vor avea bafta mare din punct de vedere carieristic. Soarele le va lumina casa a 10-a, a Succesului profesional (Casa Carierei). Taurii s-ar putea sa pregateasca de o calatorie de la anul. Soarele lumineaza casa a 9-a, a drumetiilor.

Pentru Gemeni, prezenta Soarelui in Capricorn inseamna izbucnirea pornirilor sexuale, fara remuscari. Este vizata casa a 8-a, cea a Intimitatii si a Sexualitatii.

Racul beneficiaza la capitolul parteneriate de stralucirea Soarelui pe cerul Capricornilor, iar Leul va avea mult de munca in perioada urmatoare si isi va rezolva anumite probleme de sanatate ori va ajuta pe cineva care sufera de o afectiune. Apar tensiuni in relatiile cu prietenii si familia, deci urmeaza certuri furtunoase din cauza banilor.

Fecioarele, inconjurate de iubire

Fecioara se bucura de multa dragoste din 21 decembrie. Iubirea se potenteaza mai ales intre 1 si 17 ianuarie, intrucat casa a 5-a, a Dragostei, straluceste puternic.

Balantele trebuie sa aiba grija de familie si locuinta, sa fie atenti la schimbarile care au loc in jurul lor. Scorpionii, pe de alta parte, vor fi afectati pe plan intelectual si comunicational.

Sagetatorii vor avea o perioada imbelsugata daca ne referim la bani, insa pe plan sentimental s-ar putea sa apara cateva probleme de (re)adaptare in cuplu.

CITESTE SI: Previziuni karmice 19-25 decembrie 2016. Ce zodii au sarbatorile ingreunate

Capricornii, marii beneficiari ai prezentei Soarelui in zodia lor, vor fi la inaltime din 21 decembrie. Cea mai puternica stea a sistemului nostru solar se va adaposti in prima casa, Casa Eu-lui.

Varsatorii vor fi ceva mai visatori. Imaginatia lor s-ar putea sa le aduca si castiguri, dincolo de satisfactia spirituala pe care o vor simti incepand cu 21 decembrie. Pestii, in schimb, vor fi extrem de sociabili in intervalul mentionat mai sus intrucat Soarele aduce numai bucurii in casa a 11-a, a Prieteniilor.

Sursa foto: wallpapers4wall.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top