Connect with us

Revistateo.ro

soare in taur

Horoscop

Soare în Taur pe 20 aprilie 2018. Cum sunt afectate zodiile de fenomen

Soarele intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2018. Acest fenomen duce la o serie de schimbări benefice în viețile zodiilor de pământ.

Soare în Taur pe 20 aprilie 2018. Cum sunt afectate zodiile

ZODIILE DE PĂMÂNT

Nativii de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) trebuie să se pregătească pentru o serie de situații care mai de care mai interesante. În cazul Taurilor, acești nativi cunosc o ascensiune profesională care este datorată muncii lor.

Fecioarele cunosc iubirea, iar Capricornii sunt pregătiți pentru schimbarea de paradigme. Vor privi lucrurile cu alți ochi.

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt concentrați pe tot ce ține de viața de familie. Au numai de câștigat, au numai de recuperat lucruri pe care le merită. Nu e exclus să se îmbogățească în această perioadă.

Scorpionii trebuie să se pregătească și ei pentru o serie de schimbări din toate punctele de vedere. Peștii mai au de lucrat la capitolul comunicare.

Continuarea, după recomandarea de mai jos:

https://teotrandafir.com/horoscop-astro/lunar/horoscop-tiganesc-aprilie-2018-se-petrec-evenimente-fabuloase-in-vietile-nativilor-de-apa-185254/amp/

ZODIILE DE AER

Gemenii vor avea parte de transformări uluitoare. Sunt puși în fața unor decizii pe care dacă nu le iau acum, când intră Soarele în Taur, nu vor mai apuca niciodată să le ia.

Vărsătorii și Balanțele au un destin comun oarecum. Sunt gata de schimbări, gata de atac și viața lor se îmbunătățește vizibil. Vor călători mult în următoarea perioadă.

ZODIILE DE FOC

Berbecii au nevoie de mai multă încredere în forțele lor proprii. Trebuie să privească partea plină a paharului, să uite de lucrurile care nu au ieșit.

Săgetătorii nu mai au nici timp și nici chef de regrete. Pentru ei începe o perioadă fantastică din toate punctele de vedere. Încep o nouă viață.

Leii nu se mai pot culca pe o ureche și trebuie să treacă la treabă. Soarele din Taur îi motivează să se implice în tot felul de activități creative.

Pentru ei urmează o perioadă de armonie și de iubire.

https://teotrandafir.com/karmice/previziuni-karmice-16-22-aprilie-2018-saptamana-lacrimilor-amare-188321/amp/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top