Connect with us

Revistateo.ro

Soare in Scorpion, pe 23 octombrie. Ce zodii sunt afectate

Astro-FUN

Soare in Scorpion, pe 23 octombrie. Ce zodii sunt afectate

Soarele intra in Scorpion pe 23 octombrie. Acest tranzit in sectorul astrologic al cele mai misterioase zodii de apa produce cateva corectii in Casa Banilor si Casa Carierei pentru mai multi nativi.

Chiar daca vremea de afara ne face sa credem ca Soarele ne-a uitat, lucrurile nu stau chiar asa. Din punct de vedere astrologic, acesta este mai prezent in viata noastra, mai ales din 23 octombrie, ca niciodata. Vezi mai jos cum sunt afectate zodiile de evenimentul sfarsitului de luna.

Soare in Scorpion – cum sunt afectate zodiile

ZODIILE DE APA:

SCORPION – Trebuie sa te concentrezi mai mult asupra sectorului amoros, asupra vietii tale private. Sunt sanse foarte mari de impacare daca te-ai certat cu persoana iubita si incepi sa intelegi ca anumite compromisuri facute la timp pot salva orice relatie.

RAC – Si tu esti destul de favorizat din punct de vedere sentimental. S-ar putea sa iti reinnoiesti juramintele fata de persoana iubita sau sa primesti un cadou ori sa intrezaresti un gest care iti demonstreaza ca esti iubit.

PESTI – Lucrurile stau bine si in sufletul tau, mai ales incepand cu seara zilei de 23 octombrie. Soarele nu este prietenul tau din punct de vedere astrologic, deoarece tu esti un nativ al apelor adanci. Mai degraba te favorizeaza o luna noua sau plina, insa, de data aceasta, pentru prima oara in ultimii ani, te vei bucura de mangaierea solara pentru ca reusesti sa vezi lucrurile din alta perspectiva.

ZODIILE DE FOC:

LEU – Vei da o lupta pentru intaietate, o batalie pentru a avea mereu primul si ultimul cuvant, iar asta te poate lasa fara prieteni. Soarele iti activeaza cele mai nerecomandate comportamente vizavi de cei din jur, unele de sfidare totala, altele de ignoranta.

BERBEC – Soarele in Scorpion te ajuta din punct de vedere financiar, caci daca vorbim despre dragoste nu sunt mari noutati de precizat. Certuri vor fi in continuare, dar ceva mai mici. Impacarile vor fi dese.

SAGETATOR – Vecinul tau Scorpion iti imprumuta putin din sarmul sau, din inteligenta sa. Vei lua decizii extraordinare, de o importanta covarsitoare pentru sufletul tau. Esti favorizat in Casa Carierei si in Casa Familiei/ Caminului.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top