Connect with us

Revistateo.ro

Soare în Taur pe 20 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Soare în Taur pe 20 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Soarele va intra în zodia Taur pe 20 aprilie. Evenimentul va avea loc la ora 00 noaptea, iar cele mai vizate sunt zodiile de pământ și de foc.

Soare în Taur: Remușcări, agonii, decepții, noi oportunități

Soarele simbolizează vitalitatea, energia creatoare, puterea de muncă și pasiunea, viața trăită cu intensitate. Nu toate semnele zodiacale sunt avantajate când astrul care luminează bolta cerească intră în harta natală a unei zodii. Pe 20 aprilie, Soarele părăsește Berbecul și intră în zodia Taur. Află din rândurile de mai jos cum te afectează această schimbare.

BERBEC – Ușor, ușor, realizezi că lucrurile de calitate se fac în timp, prin efort susținut și răbdare. Ai ocazia să începi un proiect nou, ambițios din toate punctele de vedere, mai ales financiar.

TAUR – Temperamentul tău vulcanic iese la iveală în cele mai nepotrivite momente. E bine să te abții de la comentarii răutăcioase, mai ales dacă ai de-a face zi de zi cu persoane ceva mai sensibile decât tine.

GEMENI – Soarele îți oferă prilejul să demonstrezi că ai dreptate într-o speță arzătoare, care ține de legislație. Poți câștiga un proces important.

RAC – Sensibilitatea ta va fi ceva mai accentuată, ceea ce înseamnă că trebuie să te pregătești pentru cumpene mari.

CITEȘTE ȘI: Horoscop mayas primavara 2017

LEU – Ești energic, nu duci lipsă de afecțiune, de bani, de apreciere. Urmează o lună bună din punct de vedere astrologic.

FECIOARĂ – Nativii acestei zodii se confruntă cu momente delicate din punct de vedere afectiv. Soarele pune accentul pe rezolvarea problemelor de sănătate, iar ipohondria de care suferă acești nativi se răsfrânge asupra relațiilor personale. Așadar, ai grijă la felul în care gestionezi fricile.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top