Connect with us

Revistateo.ro

Soare in Varsator pe 19 ianuarie 2017. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Soare in Varsator pe 19 ianuarie 2017. Cum sunt afectate zodiile

Soare in Varsator pe 19 ianuarie 2017. Varsatorii vor avea parte de o serie de schimbari majore in urmatoarea luna. Soarele le va fi un aliat de nadejde si ii va ajuta sa isi organizeze mai bine activitatile de zi cu zi.

Fenomenul se va produce la sfarsitul zilei de 19 ianuarie, iar cele mai afectate zodii sunt cele de aer: Balantele, Varsatorii si Gemenii.

Cum sunt afectate zodiile de fenomenul astrologic de pe 19 ianuarie

ZODIILE DE FOC:

Berbecii vor avea energia necesara sa isi schimbe complet viata. Au parte de o serie de surprize incepand cu seara zilei de 19 ianuarie, iar asta ii va motiva sa fie si mai implicati in proiectele lor de suflet.

Leii vor primi multe lovituri de la viata. Punctul lor de vedere ar putea deranja multa lume, fapt pentru care se recomanda o atentie mai mare in exprimarea publica.

Sagetatorii vor fi cautati de persoane la care tin foarte mult, dar cu care au intrerupt legatura din motive obiective.

ZODIILE DE PAMANT:

Taurii vor primi multe informatii, iar pe unele dintre ele nu va sti cum sa le gestioneze. Taurii vor fi obligati sa verifice fiecare noutate care va aparea.

Fecioarele devin mai impaciuitoare cu persoanele care le-au facut zile negre. Vor face aliante surprinzatoare pentru cei din jur.

Capricornii vor da si ei dovada de multa empatie. Perioada de glorie din urmatoarea luna va fi cuprinsa intre 22 ianuarie si 1 februarie.

ZODIILE DE AER:

Gemenii vor lua in calcul anumite compromisuri pe care le-au tot evitat. Vor avea o sclipire de geniu in rezolvarea unei probleme ce afecteaza multa lume.

Balantele vor descoperi un adevar teribil despre persoane in care au avut toata increderea.

Varsatorii sunt cei mai avantajati de fenomenul de pe 19 ianuarie. Vor avea timp extra pentru a duce la capat proiecte importante, greoaie. Au sansa sa isi schimbe in bine viata.

ZODIILE DE APA:

Racii vor fi mereu in corzi. Problemele se vor suprapune, iar acesti nativi vor fi extrem de epuizati.

CITESTE SI: Horoscop februarie 2017 PENTRU FIECARE ZODIE

Scorpionii vor fi nevoiti sa isi conserve mai bine relatiile profesionale, sa tina cont de schimbarile neplacute, dar care se in scriu in normal, de la locul de munca.

Pestii vor avea o perioada sub semnul indoielii. Atitudinea lor defensiva le poate aduce multe prejudicii de imagine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top