Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Soarele și Mercur intră în zodia Pești în aceeași zi, pe 18 februarie. Efectele sunt neplăcute

Un dublu fenomen astrologic are loc pe 18 februarie. Soarele și planeta Mercur intră în zodia Peștilor în același moment.

Previziuni: Soarele și Mercur în Pești

Asta înseamnă că zodiile de apă în special vor pierde pe de o parte, dar vor câștiga pe cealaltă. Iată cum ești afectat de acest dublu eveniment!

Întrucât Soarele și Mercur vor intra în zodia Peștilor în casa enigmelor, a bolilor cronice, Berbecii sunt rugați mai mult ca niciodată să nu se mai implice în discuții care îi suprasolicită.

Relațiile de prietenie artificiale încep să se epuizeze în cazul Taurilor. Își vor da seama de multe lucruri, vor afla adevăruri dureroase, dar pe care le bănuiau.

În timp ce Taurii au probleme cu prietenii, Gemenii se vor situa la polul opus. Relațiile de prietenie devin extrem de dinamice.

Racii o dau pe preocupări morale, religioase, pe liniștirea lor sufletească. Nu e exclus să meargă mai des la biserică de acum înainte.

Leii se vor înfuria atât de tare că nu le iese nimic încât vor munci până la epuizare fizică, ceea ce nu e tocmai indicat. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Fecioarele sunt avantajate de acest dublu fenomen în sensul că își recapătă echilibrul, jovialitatea, spiritul critic, intransigența atât de necesare în momentele tensionate.

Balanțele vor da de marele noroc, o baftă la care nici măcar nu aveau curajul să viseze.

Scorpionii continuă să se implice în discuții aprinse și nu e exclus să participe la niște scene agresive. Totul se va calma abia din 21 februarie.

Săgetătorii își exprimă personalitatea cu mai mult fast, cu mai multă spontaineitate. Vor deveni vedetele acestor zile, fără doar și poate.

Capricornii întâmpină mici probleme legate de imobiliare, de contracte, de închirieri. Se pot trezi cu amenzi usturătoare.

Vărsătorii vor intra într-o bulă de foc. Se vor enerva, vor deveni extrem de recalcitranți, de obsesivi în a-și impune punctul de vedere, chiar dacă este greșit și dovedit ca fiind așa.

Peștii vor fi puși în fața unor situații delicate, însă intuiția lor va funcționa suficient încât să se scoată din cele mai grave dintre probleme.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    2018-02-17T22:48:59+02:00 at 2018-02-17T22:48:59+02:00

    Peștii au icre?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top