Connect with us

Revistateo.ro

soarele tranziteaza semnul varsatorului

Stiri

Soarele tranziteaza semnul Varsatorului. CE SE INTAMPLA CU TOATE ZODIILE!

Pe 20 ianuarie Soarele intra in zodia Varsatorului. Ce inseamna acest lucru pentru tine?

Soarele tranziteaza semnul Varsatorului si acest lucru inseamna REVITALIZARE TOTALA pentru toate zodiile! Vezi ce aspecte ale vietii tale vor fi afectate (in bine sau in rau) de influenta soarelui!

Soarele va fi, de pe 20 ianuarie, amplasat in zodia Varsator, iar Uranus va fi amplasat in Casa a XI-a.

Aceste conjunctii astrale vor oferi tuturor o mai buna perceptie asupra lucrurilor, ne vor influenta pe toti si ne vor face sa privim mai profund sensul vietii. Este o perioada prielnica pentru tot felul de tehnici alternative de vindecare, pentru cercetare spirituala sau stiintifica. Soarele in Varsator influenteaza si prieteniile si relatiile de colaborare.

Citeste si: Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie 2016.

Citeste si: Zodia care va avea CEI MAI MULTI BANI saptamana aceasta!

Vezi cum iti influenteaza tranzitul Soarelui in Varsator zodia:

BERBEC

Soarele iti revigoreaza viata persoanala, in special in sfera prieteniilor. Vei avea chef de socializare, te vei intelege mai bine cu amicii tai si vei reusi sa te distrezi la maxim. Vei purta mai multe discutii la locul de munca ce se vor incheia cu o colaborare profitabila!

TAUR

Soarele iti influenteaza casa a 10-a, cea a Carierei si iti da un imbold spre a te concentra pe proiectele care iti asigura succesul in aceasta perioada. Ai sanse mari sa avansezi sau sa primesti un bonus.

GEMENI

Influenta Soarelui iti da mai mult chef de viata si parca ai pleca intr-o noua aventura. Poate vei planifica o calatorie sau vei iesi in oras impreuna cu o gasca mare. Bucura-te de aceasta perioada frumoasa!

RAC

Pe tine influenta Soarelui te agita si te face sa te gandesti la tot felul de lucruri negative. Acestea vor starni conflicte. Ar fi mai bine ca iti concentrezi energiile spre partenerul de viata, sa faceti ceva frumos impreuna.

LEU

Soarele se va afla in a 7-a casa pentru Lei, cea a parteneriatelor. Si te va ajuta sa te concentrezi asupra planului profesional si sa dai randament la locul de munca. Stai fara grija, eforturile tale vor fi rasplatite!

FECIOARA

Nu te vei simti in forma maxima, deoarece Soarele iti influenteaza zona sanatatii si nu in mod benefic. Ai grija sa nu faci mai multe decat poti duce!

BALANTA

Daca nimeresti intr-un conflict, nu pune la suflet si incearca sa te detasezi, caci aceasta perioada va trece, odata cu problemele ei. Soarele te ajuta sa fii detasat si chiar putin… copilaros.

SCORPION

Soarele iti influenteaza planul familiei si te va face preocupat de casa. Profita de energia pe care o vei avea si fa curatenie, organizeaza lucrurile prin dulapuri. Vei vedea ce multumit te vei simti la final!

SAGETATOR

Daca esti nascut sub semnul Sagetatorului ar fi bine sa ignori rautatile celor din jur de la inceputul saptamanii si sa astepti influenta benefica a Soarelui.

CAPRICORN

Soarele iti influenteaza sectorul financiar si vei castiga in plus – un bonus sau o prima. Vei avea o saptamana plina cu activitati, iar unele nu iti vor iesi din prima, dar vei reusi sa o scoti la capat cumva.

VARSATOR

Cu Soarele aflat in zodia ta, te vei simti inspirat sa faci orice iti trece prin minte. Vei avea mult curaj si multa energie, astfel incat sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui.

PESTI

Te vei concentra foarte mult asupra planului financiar si vei reusi sa pui ceva deoparte, iar acest lucru te va face sa fii foarte incantat!

De asemenea, perioada este marcata de o conjunctie Mercur-Venus-Pluto in zodia Capricorn, care ofera multa intensitate relatiilor si indeamna la producerea schimbarilor. Aceste dorinte se pot manifesta fie pe plan amoros, in iubire si casnicie, fie pe plan personal, la nivel de colaborari si proiecte. Marte si Uranus vor forta lucrurile si toti vom avea impresia ca ne miscam pe repede-nainte. Este o perioada plina de confuzie si agitatie.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top