Connect with us

Revistateo.ro

ŞOC ÎN SHOWBIZ: O vedetă a încercat să se sinucidă după preselecţia Eurovision România

Stiri

ŞOC ÎN SHOWBIZ: O vedetă a încercat să se sinucidă după preselecţia Eurovision România

EUROVISION 2015: Anul trecut a ajuns in finala Eurovision, din Romania, iar sansa pe care a primit-o i-a dat imboldul de a merge mai departe spre a-si indeplini marele vis de a ne reprezenta tara in finala internationala a concursului.

Si, uite-asa, timp de un an s-a pregatit cu minutiozitate si, gratie lui Vizi Imre, fost finalist la ‘Vocea Romaniei”, a trimis o piesa la preselectia de anul acesta. Numai ca soarta i-a fost potrivnica, sau juratii n-au fost impresionati de melodie, iar Naomy a ingrosat randurile invinsilor.

CITESTE AICI: VEZI CARE SUNT FINALISTII EUROVISION ROMANIA 2015

„Am plans toata noaptea, nu am putut sa dorm deloc. Ziceai ca sunt un copil mic. Singura, imi e greu sa imi gestionez emotiile si supararile si am luat cinci pastile, calmante. Am noroc ca inca mai sunt in viata. Stiu ca as fi putut sa mor aseara. Sutn super-confuza. O sa ma hotarasc zilele astea, ori trmin cu viata si nimeni nu ma mai judeca si nu se mai leaga de numele meu, ori accept fara lasitate sa lupt in continuare, asta daca mai gasesc puterea”, a declarat Naomy, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Naomy, resemnată pe Facebook

„Nu am reușit sa trec de preselecția eurovision… Era de așteptat… Atâta timp cit Mădălin Voicu nu a mai fost președintele juriului în acest an…este singurul o m din România care a înțeles munca mea lupta și dragostea mea pt muzica.. Apoi știm bine k în general fără pile sau relati..cunoștințe bune.. Sa ma exprim mai frumos..
Citeste mai mult pe RTV.NET

1 Comment

1 Comment

  1. Radu

    2015-02-13T11:59:21+02:00 at 2015-02-13T11:59:21+02:00

    Hadeti ma..”o vedeta”?! Daca si asta mai e vedeta..inseamna c-am ajuns rau de tot. Si societatea romaneasca, dar mai ales presa…vai si-amar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top