Connect with us

Revistateo.ro

ȘOCANT: A fost fotografiată CEA MAI CELEBRĂ FANTOMĂ! VEZI AICI IMAGINILE

Stiri

ȘOCANT: A fost fotografiată CEA MAI CELEBRĂ FANTOMĂ! VEZI AICI IMAGINILE

Două tinere în vârstă de 12 ani au fotografiat fantoma lui Sybil Pen, cunoscută și ca Grey Lady. Cele două fete au pozat cea mai celebră fantomă din Marea Britanie. Holly Hampsheir și verișoara sa, Brook McGee, au surprins-o pe Sybil Pen cu părul lung, purtând o rochie neagră, scrie dailymail.co.uk, pe prima pagină a ziarului.

Stafia este surprinsă într-o singură imagine și dispărută la câteva secunde după aceea (cele două fete au făcut mai mult fotografii după care au realizat că au surprins fantoma într-una din ele). Fetele au fost șocate când s-au uitat a doua zi la fotografii, deoarece acestea nu vedeau în încăpere nicio siluetă cât vizitau palatul, dar silueta Doamnei Gri apărea în poză.

CITEȘTE ȘI: DE UNDE VIN GLASURILE FANTOMATICE DIN MĂRI ȘI OCEANE

Sybil Pen a murit în anul 1562 din cauza variolei și este cunoscută de poporul britanic drept îngrijitoarea Elisabetei I până la moartea acesteia. De asemenea, a fost asistenta și apropiata prințului Edward. Prima referire despre fantoma doamnei în gri care a avut grijă de regina Elisabeta I s-a făcut abia în anul 1829.

SOCANT A fost fotografiata cea mai celebra fantoma VEZI IMAGINILE AICI.1

SOCANT A fost fotografiata cea mai celebra fantoma VEZI IMAGINILE AICI.2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top