Connect with us

Revistateo.ro

SOCANT. Clor in carne si insecticid in inghetata. Tu stii ce mananci?

Stiri

SOCANT. Clor in carne si insecticid in inghetata. Tu stii ce mananci?

Mezelurile din carne, inghetata si produsele de panificatie contin aditivi alimentari periculosi pentru sanatatea noastra. Stiati de exemplu ca bromatul de sodiu din paine este interzis in Canada si Marea Britanie si poate provoca astm? Iata mai jos alte secrete murdare din farfuria noastra!

Inghetata obisnuita de vanilie contine un element chimic folosit ca insecticid pentru omorarea gandacilor. Numit pepironal, acest aditiv este mai ieftin pentru producatori decat vanilia adevarata. Potrivit Bibliotecii Nationale de Medicina din SUA, piperonalul este mediu de toxic si iritant pentru pielea umana.

CITESTE SI: VEI FI INGROZIT CAND VEI AFLA CE CONTINE CU ADEVARAT INGHETATA

Aceasta toxina este utilizata nu doar in inghetata cu aroma de vanilie, ci si in diferite produse cosmetice si lumanari. Acum stii de ce solutiile de omorat gandaci si paduchi ti se pare ca miros putin cu vanilia.

Cei care comerciaza pui nu ii tin doar in apa asa cum ti se pare normal sau ai invatat la bunica acasa. Marii comercianti indeasa puii in clor absorbind niveluri care sunt de 50 de ori mai mari decat cei din apa de piscina. Ai putea fi surprins sa afli ca motivul pentru care este facut acest lucru nici macar nu are legatura cu scopul propus.

Gustul de clor este mascat prin injectie cu apa sarata, fapt pentru care omul nu il simte in timp ce consuma puiul. Rezultatul este un pui mai greu si un pret numai bun pentru a face profit.

1 Comment

1 Comment

  1. Dana Vasile

    2014-10-10T18:41:34+03:00 at 2014-10-10T18:41:34+03:00

    sunt niste nenorociti ne omoara cu buna stinta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top