Connect with us

Revistateo.ro

Socant! Nimeni nu stie de ce acestei tinere ii sangereaza ochii in acest mod

Stil de viata

Socant! Nimeni nu stie de ce acestei tinere ii sangereaza ochii in acest mod

Fotografia pe care o vei vedea te va soca. Acestei tinere ii sangereaza ochii si nimeni nu gaseste un raspuns la problema ei.

Marnie-Rae Harvey are 17 ani si este din Marea Britanie. Era o tanara normala pana ce, intr-o noapte din iulie 2015, s-a trezit cu fata scaldata in sange. Marnie-Rae s-a speriat crunt, iar parintii au dus-o de urgenta la medic. Inca de atunci specialistii fac tot posibilul sa gaseasca cauza acestei probleme, insa nimeni nu a reusit pana acum. Acum tinerei ii sangereaza des ochii, urechile si uneori chiar si scalpul, gingiile si limba. Aceste episoade neplacute se intind pe durata catorva saptamani.

CITESTE SI: 4 TREBURI CASNICE CARE TE POT UCIDE
CITESTE SI: AM APROAPE 100 DE ANI. IMI ASPTEPT SFARSITUL SI…

Fata a fost la pediatri, hematologi, neurologi, ginecologi si multi specialisti in oftalmologie, insa nimeni nu a ajutat-o pana in acest moment. Dupa cum iti imaginezi, disperarea ajunge la cote maxime in cazul ei. Medicii au constatat faptul ca Marnie are un sistem imunitar extrem de slabit si i-au spus ca boala ei are o denumire: haemolacria. Din pacate, inca nu exista nicio teorie cu privire la cauzele aparitiei acestei afectiuni foarte rare.

Din nefericire atacurile o iau prin surprindere pe Marnie-Rae, asa ca nu poate niciodata sa prevesteasca cand va veni unul. Oamenii se uita foarte ciudat la ea, incearca sa o fotografieze si fac tot soiul de exclamatii dureroase atunci cand o vad in mijlocul unei crize de acest gen. Este foarte dureros pentru o fata de doar 17 ani. Aceasta boala a impedicat-o sa aplice la facultate si o poarta extrem de des prin spitale. Sangerarile dureaza intre 5 minute si o ora si jumatate, si sunt insotite de senzatii neplacute si o stare generala rea.

marnie rae

In acest moment doctorii ii administreaza tratament injectabil utilizat in cazul suferinzilor de endometrioza, iar partea grea este ca aceste injectii aduc cu ele 70% sanse de infertilitate.

Sursa foto: thesun.co.uk; cosmopolitan.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top