Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ȘOCANT: Trecătorii au văzut o imagine terifiantă azi dimineață – S-A SINUCIS ÎN VITRINĂ

S-a sinucis în vitrină iar trecătorii au rămas stupefiați de imaginea pe care au văzut-o. Aceasta este cea mai șocantă sinucidere din ultimii ani din România. Persoana care s-a sinucis era chiar patronul magazinului respectiv, corpul său fiind ”expus” printre manechinele din plastic din vitrină, scrie stirileprotv.ro.

Descoperirea sinistră a dâmbovițenilor din Titu are în spate o poveste trasă la xerox pentru mulți români cu probleme. Bărbatul avea datorii foarte mari, iar soția lui a murit în urmă cu două luni. Acesta a lăsat în urmă un băiat care a rămas paralizat în urma unui accident.

CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A AVUT O TENTATIVĂ DE SINUCIDERE

Necazurile l-au învins pe bărbatul de 60 de ani, care se prezenta mereu vesel, galant și fără probleme atât față de angajatele magazinului cât și față de cliente. Una dintre cliente a declarat pentru presă că acesta era abătut în ultima perioadă deoarece avea mari datorii la cămătarii din Titu.

Cumnata victimei spune că deși avea magazinul de haine, bărbatul murea efectiv de foame: „Ajunsese să mănânce un covrig pe zi”. Polițiștii au găsit în magazin un bilet scris de proprietar pe care specifică motivul pentru care s-a sinucis: datoriile prea mari și necazurile din familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top