Connect with us

Revistateo.ro

„Soldatul rebel” Richard Bonehill a încetat din viață

Inedit

”Soldatul rebel” Richard Bonehill a încetat din viață

Actorul Richard Bonehill („Războiul stelelor”) a încetat din viață miercuri, 3 februarie 2015, a anunțat Clubul de Scrimă Truro din Anglia, unde a fost președinte, scrie Mediafax.

Presa din întreaga lume a scris azi dimineață despre moartea actorului, citând clubul sportiv unde a fost președinte acesta ca fiind „o sursă de inspirație” și un lider adevărat, „măreț”. Actorul Richard Bonehill a jucat în câteva filmele din seria „Războiul stelelor”, capodoperă cinematografică cu care s-a remarcat în industria filmului.

CITEȘTE ȘI: JAVIER BARDEM VA JUCA ÎN „PIRAȚII DIN CARAIBE 5”!

Acesta a jucat în „Imperiul contraatacă/ Star Wars Episode V: The Empire Strikes back” și „Întoarcerea lui Jedi” (Return of de the Jedi), ambele producții făcând parte din seria Star Wars. Pe lângă meseria de actor, acesta era și cascador și iubitor de scrimă, devenind un jucător profesionist și președinte al Clubului de Scrimă Truro din Marea Britanie.

Actorul a devenit cunoscut după ce a interpretat personaje ”exotice” în Star Wars, cum ar fi exraterestrul Nien Nunb. Alte filme celebre în care a mai apărut actorul au fost:
– „Contele de Monte Cristo”
– „Doctor Who”
– „Nemuritorul”
– „Rob Roy”

Richard Bonehill a declarat în anul 2006 că personajul lui favorit pentru a-l interpreta în filme este soldatul rebel (acesta a făcut parte din armata Stormtrooper în „Războiul stelelor”): „Personajul meu favorit este soldatul rebel pentru că garderoba lui conține haine mai ușor de luat pe mine, nu am nevoie de măștile acelea complicate ale Ree-Yees”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top