Connect with us

Revistateo.ro

Star

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, s-a sinucis. Avea 41 de ani

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit mort în propria casă. Cântărețul care avea 41 de ani, era căsătorit și avea 6 copii, a fost găsit spânzurat în vila sa din Palos Verdes, Los Angeles.

Chester Bennigton s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell – care s-a sinucis la rândul lui în luna mai – ar fi împlinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor.

Vestea tragică a fost confirmată de Mike Shinoda, colegul său de trupă, printr-o postare pe Twitter: „Socat si trist, dar este adevarat. O declaratie oficiala va aparea imediat ce vom avea una”.

Dependeță de droguri și alcool pe fondul traumelor din copilărie?

În ultima vreme artistul se lupta cu dependența de droguri și alcool de pe fondul unei depresii despre care a vorbit public. Dramele lui Chester Bennington își aveau rădăcinile încă din copilărie, când acesta a fost molestat sexual de un bărbat mai în vârstă, prieten apropiat al familiei.

Trupa Linkin Park, cunoscută la nivel mondial

Linkin Park, trupă îndrăgită la nivel mondial, a avut un lung șir de hit-uri de-a lungul anilor, printre care se numără „Faint”, „In the End” și „Crawling”. Linkin Park a abordat mai multe genuri muzicale, colaborând inclusiv cu rapperul Jay-Z. Una dintre cele mai cunoscute piese este cea intitulată „Numb”, fredonată de tineri și nu numai din toată lumea:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top