Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis

Chester Bennington, solistul celebrei trupe americane Linkin Park s-a sinucis.

Conform unor surse din poliție, vedeta s-a spânzurat în reședința sa din Palos Verdes, Los Angeles. Bennington a fost găsit fără suflare joi dimineața.

Cântărețul, în vârstă de 41 de ani, a fost căsătorit de două ori și avea șase copii. În ultima vreme s-a luptat cu dependența de droguri și alcool.

În trecut, Bennington a declarat că s-a gândit la sinucidere pentru că în copilărie, pe la 7, 8 ani a fost molestat de un bărbat în vârstă, prieten de familie. Cântărețul s-a născut la 20 martie 1976 în Phoenix, Arizona, iar tatăl său era ofițer de poliție.

Chester a fost prieten bun cu Chris Cornell care s-a sinucis în luna mai a acestui an. Astăzi ar fi fost ziua de naștere a lui Cornell, fost solist al trupelor Soundgarden și Audioslave, care înainte să-și pună capăt zilelor i-a trimis lui Bennington o scrisoare.

Trupa a avut un șir de hit-uri de-a lungul anilor, printre care se numără „Faint”, „In the End” și „Crawling”. Linkin Park a abordat mai multe genuri muzicale, colaborând inclusiv cu rapper Jay-Z.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top