Connect with us

Revistateo.ro

Soluția ideală pentru tenul gras: remediile ayurvedice

Stiri

Soluția ideală pentru tenul gras: remediile ayurvedice

Multe femei se confruntă cu problema tenului gras. Aceasta se datorează în principal unei producții excesive de sebum. Astfel pielea devine uleioasă și foarte sensibilă în același timp. Dacă și tu ai această problemă, este foarte posibil să fi încercat numeroase tratamente care nu au dat niciun rezultat. Ingredientele chimice din produsele cosmetice e pe piață pot spori sensibilitatea tenului și pot agrava starea acestuia. Încearcă și aceste remedii ayrvedice care par să dea roade atunci când nu te aștepți!

CITEȘTE ȘI: TURMERICUL – TRATAMENTUL IDEAL PENTRU TENUL GRAS

Printre cele mai eficiente ingrediente se numără laptele. Este suficient să înmoi o dischetă demachiantă într-un pahar cu lapte rece și să te șergi pe față. folosește mișcări circulare ușoare și repetă procedura de două ori pe zi. În câteva zile starea tenului tău se va ameliora! Un alt ingredient minune este sucul de portocale. Cantitatea mare d vitamina C îngrijește zonele cu acnee și usucă rapid coșurile. Coaja de portocală este la fel de bună, însă fructul trebuie să fie organic pentru ca tu să obții rezultatele dorite.

O pastă din pudră de lemn de santal și turmeric te poate salva chiar și în cazurile mai dificile. Este ideală atât pentru tratamentul tenului acneic, cât și pentru scalpul gras. Formează o pastă din aceste două pudre și puțină apă de albăstrele sau de trandafir și întinde-o pe față sau pe scalp. Las-o să acționeze 15-20 de minute și clătește-te cu apă călduță.

Neemul este o plantă extraordinar de benefică pentru tenul gras. Uleiul de neem sau infuziile sunt perfecte pentru a scăpa de coșuri, puncte negre sau iritațiile scalpului. Caută la plafar ceai din frunze de neem sau ulei esențial obțonut din această plantă minune!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top