Connect with us

Revistateo.ro

Solutii naturiste pentru cosurile de sub piele

Stiri

Solutii naturiste pentru cosurile de sub piele

Adevartul pericol pentru o piele sanatoasa si frumoasa sta exact sub stratul cutanat al acesteia. Cosurile de sub piele duc la riscuri de infectii periculoase, dar, noroc ca exista tratament naturiste si pentru acestea.

Compresele caldute reprezinta solutia cea mai la indemana, mai ales daca ai in casa cateva pliculete cu ceai de musetel. Aplica finut compresa cu musetel in zonele infectate pentru a inlesni avansarea infectiei spre suprafata pielii incat sa o elimini de tot.

CITESTE SI: MASCA CU ARGILA PENTRU UN TEN PERFECT

S-a descoperit ca bicarbonatul de sodiu nu se foloseste doar in preparatele culinare ci are si proprietati in beauty. Amesteca in cantitate egala bicarbonat de sodiu si apa si omogenizeaza pana se formeaza o pasta. Aplic-o pe zona cu cosuri a pielii.

Pentru combaterea afectiunilor pielii poti folosi si tratamentul cu argila. Exista numeroase creme pe piata pe baza de argila care curata eficient pielea. Aplica masca cu argila si las-o vreme de 15 minute pana vei simti ca te strange pielea fetei. Clateste-te apoi cu apa calduta. Rezultatul il vei constata imediat.

1 Comment

1 Comment

  1. gianinA

    2015-06-04T16:22:00+03:00 at 2015-06-04T16:22:00+03:00

    Pentru mine cel mai bun tratament natural anti-acnee mi-a fost recomandat de un medic foarte bun care mi-a zis sa incep sa folosesc produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation.
    Am inceput tratamentul cu o spuma naturala, o lotiunea tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee. Pe mine aceste produse m-au scapat de acnee si le recomand mereu la toate cunostintele mele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top