Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Sora Aurei Ion, dezvăluiri despre cum ar fi putut fi salvată tânăra în accidentul aviatic din Apuseni

La patru ani de la moartea Aurei Ion în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni, sora acesteia face dezvăluiri în premieră.

„Daca fortele terestre si-ar fi facut treaba, Aura era in viata. O ora si 38 de minute – atat a durat pana au ajuns la ea. Daca nu ar fi durat atat, Aura era in viata acum (…)

Exista un protocol international in caz de hipotermie, care impune ca o persoana aflata in soc hipotermic sa nu fie declarata decedata decat in momentul in care este calda si nu mai are semne vitale. Acest lucru presupune incalzirea ei cu cate un grad.

Ce au facut (n.r. medicii de la SMURD) a fost sa o declare moarta si sa o trimita la morga. Incerc sa traiesc acum cu acest “nu”- ca NU i s-a oferit o sansa la viata. Aura ar fi fost in viata acum”, a mărturisit sora Aurei Ion, conform Știrilor Kanal D.

CITESTE SI: Drama neștiută a Magdei Catone: „Am făcut și tratamente”

Femeia care a prezis incendiul de la Colectiv prevestește pericolul din România! „Am primit un mesaj despre cutremurul ce va veni curând”

Cabral, în lacrimi la comemorarea victimelor incendiului din Colectiv

Procesul Colectiv: Judecatoria a luat o decizie – statul roman nu va plati despagubiri

Avocații familiei Ion spun că dosarul se află în continuare în faza de urmărire penală, deși au trecut deja 4 ani de la eveniment.

Raed Arafat, reacție nervoasă în urma unor tragedii care au avut loc în țara noastră

Părintele SMURD, Raed Arafat, a fost deranjat de o întrebare pe care a primit-o în această seară într-o emisiune la care a fost invitat la TVR, pe 31 octombrie 2016.

Arafat a participat la talk-show-ul “Perfect imperfect” de la TVR 1, iar la un moment dat, interviul a devenit iritant pentru medicul care a salvat vieţi. Acesta şi-a smuls lavaliera cânt moderatoarea l-a întrebat legat de demisia de la ministerul de Interne.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi-a smuls lavaliera şi a plecat din platou enervat de întrebările primite.

Acesta a fost întrebat dacă a luat vreodată în calcul demisia în urma tragediei de la Colectiv. Arafat a vorbit şi despre accidentul din lacul Siutghiol şi despre accidentul aviatic din Munţii Apuseni.

„Aţi luat vreodată în calcul să demisionaţi?”, l-a întrebat Ema Zeicescu pe Arafat. Răspunsul părintelui SMURD a venit prompt: “Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu!

Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevăr am greşit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec.

Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit?

Nu am greşit într-o intervenţie care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să vă spună că nu am greşit. Dacă dumneavoastră vreţi şi experţii vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva”.

Raed Arafat şi-a cerut scuze că trebuie să părăsească platoul, iar la final a adăugat: “Se pare că Realitatea TV s-a mutat la TVR”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top