Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Sora lui Busu confirmă îngrijorările: „Lupta va fi lungă!”

Sora lui Florin Busuioc a scris un mesaj pe Facebook despre starea fratelui ei. Aceasta a spus că lupta va fi lungă, dar a dat și o veste bună.

Florin Busuioc a fost operat de urgență aseară după ce a suferit un infarct miocardic la un spectacol din Craiova.

Sora lui Busu, Raluca Iorga, a scris pe Facebook un mesaj care a fost preluat imediat de presă: „Vă mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine și sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”

„A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a declarat Raed Arafat.

Vestea bună este că actorului i-a fost montat un stent, iar acesta e în afara oricărui pericol în aceste momente, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgențe din Craiova, doamna Cristina Geormănescu.

Colegii actorului au fost șocați după cele petrecute aseară. „Acum nu putem decat sa ne rugam pentru el”, a declarat Adelaida Zamfira.

„Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătățită. Primul moment critic a fost depășit. Florin Busuioc a suferit un infarct și dacă nu se intervenea, deși la noi este foarte greu ca nu avem linie de gardă, poate că alta era situația acum.

Medicii Paul Trașcă, Eugen Țieranu și Emilia Oanță s-au mobilizat și au făcut o treabă extraordinară. Pacientul nu putea fi transportat în primul rând din cauza condițiilor meteo. Ceața nu permitea acest lucru.

Fiecare minut a contat și ne bucură faptul că medicii noștri au făcut posibilă această intervenție”, a declarat managerul spitalului din Craiova.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a fiului lui Busu, după ce actorul a făcut infarct: „Am aflat de la mama…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top