Connect with us

Revistateo.ro

Sorana ex-ASIA a povestit cum si-a accidentat piciorul alergand dupa un strut

Stiri

Sorana ex-ASIA a povestit cum si-a accidentat piciorul alergand dupa un strut

Sorana ex-ASIA a povestit la TEO SHOW cum si-a accidentat piciorul si ce masuri a luat dupa ce i-a fost afectata glezna. Vedeta participase intr-un show de televiziune filmat in strainatate, in Cipru.

Cantareata si-a accidentat piciorul destul de grav si a fost nevoita sa poarte carje. De teama sa nu o panicheze pe mama sa, artista i-a ascuns accidentarea renuntand la carje.

Sorana ex-ASIA s-a accidentat in timp ce alerga dupa un strut: „Un bolovan m-a lovit in spatele gleznei”

„Am alergat dupa un strut. Mi-am accidentat piciorul de vreo doua ori. Tendonul lui Ahile a fost grav afectat. M-am lovit cu ceva in spate. Era un bolovan care m-a lovit in spatele gleznei. Unde erai ba sus, ba jos (n.r.: se refera la relieful unde s-au facut filmarile) mi-am dat seama ca nu pot purta carje.

Nu puteam s-o sun pe mama. Nu aveam nici telefon si oricum nu era Internet. Nu mi-am dorit sa vina mama la aeroport sa ma vada in carje”, a declarat Sorana la TEO SHOW.

CITESTE SI: Sorana ex ASIA divorteaza

Vedeta nu a renuntat la tocuri, insa este foarte atenta cum si le asaza in picioare. Cantareata a declarat ca poarta 38-39 la, in functie de calapod.

„La unele incaltari cu tocuri mai strang din dinti. Cand calci, calci foarte bine pe picior cu un calapod. Daca e aranjat calapodul cu toc, poti calca foarte bine”, a mai spus vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top