Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Sorin Oprescu a fost dus DIN NOU la spital

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, ar fi fost dus din nou la spital, pentru a doua oara in mai putin de 24 de ore.

Sorin Oprescu a fost transportat iarasi la spital in aceasta dimineata, dupa ce s-a simtit rau, noteaza realitatea.net.

Mai multe surse spun ca primarul suspendat sufera de diabet non-insulino dependent. Avocatul sau a sustinut recent ca Sorin Oprescu sufera de stres si ca acesta este motivul pentru care i s-a facut rau si cu o seara in urma, cand a fost transportat la un spital din Bucuresti.

Se pare ca medicul care se ocupa de persoanele aflate in arest preventiv ar fi recomandat ca primarul supendat de la Capitala sa fie dus la spital, dupa ce ar fi acuzat o stare de slabiciune.

Nu este deci prima data cand Oprescu este dus la spital pentru investigatii amanuntite si se stie ca acesta a fost supectat de probleme cardiologice. Aseara, dupa ce a fost transportat la un spital din Capitala, edilul suspendat a fost adus din nou in arest, insa se pare ca starea acestuia nu s-a imbunatatit, iar acum Oprescu se afla, din nou, la spital.

Primarul general al Capitalei se afla in arest preventiv din data de 6 septembrie, atunci cand Tribunalul Bucuresti, la solicitarea procurorilor DNA, a dispus arestarea preventiva pentru luare de mita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top