Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Soția artistului Sorin Brotnei a devenit mamă pentru prima dată

Este mare bucurie în familia artistului Sorin Brotnei. Fostul membru al trupei Akcent a devenit tată pentru prima dată. Soția artistului a adus pe lume aseară o fetiță sănătoasă.

Sorin Brotnei (38 de ani) a dat vestea cea mare pe pagina sa de socializare, împărtășind și prima imagine în care apare alături de soția lui, Ramona și de fetița pe care o va chema Ivana.

Citește și: Camelia Potec a născut astăzi o fetiță

„Minunăția noastră a venit la ora 20.03 și 3,880 kg”, a scris Sorin Brotnei, alături de imaginea care a strâns mii de aprecieri.

„Felicitari, sa creasca mare”, “Felicitări, dragilor, să vă trăiască!”, “Ma bucur mult pt voi, Felicitări, de acum încolo începe viata frumoasa, VIATA DE FAMILIE…. BINE AI VENIT PE LUMEA ASTA, COPIL SCUMP ȘI DORIT‍”, “Ce frumos! Sa va trăiască și multă fericire împreuna ca familie!”, “Felicitării!!!Să fie mereu sănătoasă și să vă aducă multe, multe bucurii!!!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Sorin Brotnei a fost membru al trupei Akcent, alături de Adrian Sînă și Mihai Gruia, până în anul 2013. Sorin s-a căsătorit civil cu Ramona în anul 2016, iar în luna iunie a anului 2017, cei doi au făcut o nuntă cu fast, avându-i nași pe Nicolai Tand și pe soția sa.

Anul acesta, Sorin a participat la emisiunea „Ultimul trib” de la Antena 1, la îndemnul soției sale.

Zilele acestea, și Andreea Ibacka și Adela Popescu așteaptă cu nerăbdare să își strângă copilul în brațe. Dacă Andreea și Cabral așteaptă o fetiță, Adela Popescu va aduce pe lume încă un băiețel, cel de-al doilea al cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top