Connect with us

Revistateo.ro

Soția lui Ionuț Jaguarul: „Am primit fotografii cu Ionuț dezbrăcat, cu o femeie în pat!”

Exatlon

Soția lui Ionuț Jaguarul: „Am primit fotografii cu Ionuț dezbrăcat, cu o femeie în pat!”

Ionuț Jaguarul și Nela nu mai formează un cuplu. Cei doi tineri care au devenit cunoscuți datorită show-ului Exatlon de la Kanal D și-au dat seama că nu mai au nimic în comun, fapt pentru care și-au spus „Adio!”.

Nela a fost aseară la Wowbiz unde a vorbit despre ruptura de Ionuț Sugacevschi, făcând câteva declarații stupefiante.

Nela recunoaște despărțirea și oferă și motivele

„Da, ne-am despartit, nu e clar? De indata ce nu mai exista nicio poza cu noi doi. Motivul…Nu stie ce vrea de la viata.

Si inca ceva…el deja este cu cineva. Nu cunosc detalii prea multe, eu am primit poze, el este cu cineva. Cu toate ca ma sunase ieri, la cineva, la pranz, care mi-a spus ca s-a intalnit cu Ionut cu noua lui iubita.

Ieri am primit poza cu ei, in care apareau in pat, dezbracati, intelegi ce vreau sa zic. Tu imi spui ca vrei libertate si vrei sa te bucuri de viata…El nu vrea sa munceasca. Daca el nu vrea sa munceasca, inseamna ca el nici nu vrea sa faca ceva pentru viitorul nostru. A venit schimbat, dar in rau.

CITESTE SI: Marisa de la „Bravo, ai stil!” își dorește să fie concurentă la Exatlon

Logodnica lui Vladimir Drăghia, mesaj neașteptat: „Viața nu funcționează așa. Fericirea nu funcționează așa”

Nu mai era persoana care a plecat. Ceea ce s-a intamplat la televizor a fost un teatru ieftin, ca ma iubeste. Intre noi nu au fost lucrurile niciodata foarte roz, m-a inselat de multe ori, am incercat sa fac ceva bun cu el. Eu apoi am venit aici la munca si el isi dadea intalnire cu altele pe internet.

Eu sa-mi gasesc pe cineva? Eu inca sunt maritata, inca suntem casatoriti si nu sunt genul care sa sa sara dintr-o floare in alta.

In august merg acasa, o sa bag divort de el si fiecare pe drumul lui. Nu stiu exact ce vrea, ce e in capul lui, nu are rost sa imi bat capul.

Am dormit cu el in pat, dar mi se pare cea mai falsa persoana. Sunt scarbita! Nici bine nu ai plecat de langa mine si deja te afisezi cu cineva si o prezinti prietenilor nostri ca fiind iubita ta?!”, a spus Nela la Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top