Connect with us

Revistateo.ro

Sotia lui Romica Tociu, marturisiri dramatice: "Mi-au spus sa fac mastectomie"

Stiri

Sotia lui Romica Tociu, marturisiri dramatice: „Mi-au spus sa fac mastectomie”

Sotia lui Romica Tociu a vorbit despre cea mai dificila perioada din viata ei. Nicoleta Tociu a povestit intr-o emisiune de televiziune despre lupta ei cu cancerul.

„Am depistat ca am un nodul la unul dintre sâni. in 2016 s-a intâmplat totul, prin martie, atunci am aflat. (…) Am depistat la un control de rutina impreuna cu o prietena care a insistat foarte mult sa merg la acel control – Ioana, careia ii multumesc. (…)

„Nu a fost nevoie de mastectomie totala”

La acea vreme, mi-au spus ca nu reprezinta niciun pericol (…) Intre timp, acea chestiuta a crescut si mi-au spus ca nu mai e nimic ca inainte si ca sunt semne ca e malign. (…) Mastectomie totala. (…) Nu a fost nevoie de mastectomie totala, ci ceva partial. (…)

Nu mi-a fost frica, mi-a fost teama mai mult de cum o sa reactioneze ai mei. Nu am putut sa le spun cu certitudine, dar era suta la suta. Singurul lucru care nu poate fi depasit e moartea. (…) Romica e un barbat mai panicos, dar de data asta a spus ca totul va fi bine. (…) Ce se intâmpla in afara casei e ceva, iar in casa e cu totul diferit. (…) La operatie… mi-au spus ca nu trebuia sa astept atât (…)

Toata lumea voia sa elimin ce era acolo – se gândeau sa-l scoatem si… dupa aceeea lucrurile s-au rezolvat. Ma gândeam când o sa treaca efectul anesteziei (…) Si speram sa pot zâmbi când vor intra ai mei in salon. Perioada grea e dupa…

Cand urmezi curele de chimioterapie si radioterapie. (…) 6 sedinte – de chimioterapie. Parul… se vede… dar acum creste. (…) Au existat si momente mai putin placute. imi puneam intrebari eu mie: De ce mi s-a intâmplat asta? Dupa care mi-am raspuns tot eu…

CITESTE SI: Edith Gonzalez sufera de cancer de col uterin

Daca Dumnezeu mi-a dat asta, inseamna ca pot sa duc asta. (…) M-am ingrasat eu mai mult… peste… dar o sa slabesc. (…) Dupa, pe buletin ti se pune un cod… ca sa se stie fisa ca si bolnav cronic. (…) Eu cred ca fiecare femeie ar trebui sa mearga macar o data pe an la un control. (…) sanse de vindecare sunt foarte mari, dar conteaza cel mai mult cum percepi tu asta. (…)”, a povestit Nicoleta intr-o emisiune tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top