Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Soțul prezentatoarei tv Diana Mariș a murit

Prezentatoarea de știri Diana Mariș își va conduce soțul pe ultimul drum. Soțul prezentatoarei de știri de la TV Arad a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut cu un corp dur, au scris pe 6 martie presa arădeană și ziarele centrale. Diana Mariș Costea a anunțat că Valentin, soțul ei, a fost transportat de urgență de o echipă SMURD la Spitalul Județean din Timișoara.

Potrivit medicilor, „pacientul era în moarte cerebrală de la începutul săptămânii trecute, fapt confirmat neurologic, stare care era ireversibilă”, notează astăzi Mediafax. Familia lui Valentin Costea a refuzat ca acesta să fie donator de organ sperând în refacerea bărbatului în ideea de a fi transportat la o clinică din afară.

CITEȘTE ȘI: A MURIT COMPOZITORUL MARCEL DRAGOMIR

Agresorul va fi acuzat de omor. Acesta are 24 de ani și era angajat la atelierul de tunning auto al victimei. A fost reținut imediat de polițiști, după ce a avut loc agresiunea din seara de 5 martie.

Valentin Costea a fost lovit în spate cu o bâtă de baseball, suferind un „hematom subdural extins”, spun medicii. Acesta a mai prezentat multiple contuzii și alte fracturi în zona occipitală. Medicii au anunțat că pacientul este în stare foarte gravă și se arată rezervați de vreo recuperare rapidă în acest sens, urmând a avea loc o intervenție chirurgicală.

Polițiștii au dezvăluit și motivele crimei: angajatul i-a cerut bani cu împrumut patronului (așa cum a mai primit în alte rânduri), însă Valentin Costea a refuzat să îl mai împrumute pe lângă salariu deoarece niciodată nu a primit banii înapoi. Agresorul a început să-l tâlhărească ajungându-se la o altercație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top