Connect with us

Revistateo.ro

Soțul unei prezentatoare tv de la noi, bătut crunt și internat de urgență

Stiri

Soțul unei prezentatoare tv de la noi, bătut crunt și internat de urgență

Soțul prezentatoarei de știri de la TV Arad a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut cu un corp dur, scriu presa arădeană și ziarele centrale. Diana Mariș Costea a anunțat că Valentin, soțul ei, a fost transportat de urgență de o echipă SMURD la Spitalul Județean din Timișoara.

Valentin Costea a fost lovit în spate cu o bâtă de baseball, suferind un „hematom subdural extins”, spun medicii. Acesta a mai prezentat multiple contuzii și alte fracturi în zona occipitală. Medicii au anunțat că pacientul este în stare foarte gravă și se arată rezervați de vreo recuperare rapidă în acest sens, urmând a avea loc o intervenție chirurgicală.

CITEȘTE ȘI: HARRISON FORD, ACCIDENT TERIBIL

„Tânărul cu traumatism cranio-cerebral a fost operat azi noapte (noaptea de joi spre vineri-n.r.) și este în terapie intensivă, în comă, pe aparat de respiraţie, în stare foarte gravă. E greu de spus ce şanse are… Abia după două-trei zile putem să estimăm ce se va întâmpla cu el. E greu de spus… coma e profundă, leziunile sunt grave”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean din Timișoara pentru libertatea.ro.

Sursă: libertatea.ro/ Facebook Diana Mariș Costea

Sursă: libertatea.ro/ Facebook Diana Mariș Costea

Diana Mariș Costea a scris pe contul ei de Facebook că le mulțumește tuturor pentru sprijin dorindu-le fanilor și apropiaților ca Dumnezeu să îi răsplătească înzecit pentru că au fost alături de ea.

1 Comment

1 Comment

  1. meri

    2015-03-10T08:07:33+02:00 at 2015-03-10T08:07:33+02:00

    Diana, suntem cu gindul alaturi de tine si de sotul tau in momentul asta greu din viata voastra!!! Speram sa fie totul bine!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top