Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Specialistii au decis. Care este cea mai buna varsta la care sa te gandesti la casatorie

Casatoria este un moment decisiv pentru fiecare persoana in parte si reprezinta un lucru pe care multi vor sa il bifeze in lista lor de dorinte.

Pentru multi, cautarea sufletului pereche dureaza o viata, in timp ce altii se indragostesc foarte repede si nu vor sa lase sa treaca prea mult timp si fac pasul cel mare.

Varsta la care se casatoresc astazi oamenii s-a schimbat foarte mult. Daca in vreme bunicilor nostri acestia se casatoreaula o varsta frageda si aveauimediat copii, timpurile s-au schimbat, iar lumea vrea intai sa se implineasca in cariera, iar abia apoi sa isi intemeieze o familie.

Si femeile si-au schimbat prioritatile si multe vor o cariera si apoi familie, iar expertii au ajuns la vorbit despre cea mai buna varsta la care sa te casatoresti.

Potrivit specialistilor de la Universitatea din Utah, sa te casatoresti dupa varsta de 25 de ani si in prima perioada de dupa ceimplinesti 30 de ani. Astfel, riscul de a divorta este mult mai mic.

Specialistii au decis. Care este cea mai buna varsta la care sa te gandesti la casatorie

Pentru cuplurile care trec de 35 de ani si nu se casatoresc, riscul de a divorta la scurt timp de la casatorie este mult mai mare. Sociologii sustin ca independenta pe care o dobandesc ii face pe acestia sa se simta inconfortabil si sa ceara divortul.

Pentru ani de zile, s-a crezut ca, cu cat astepti mai mult sa te casatoresti, cu atat mai bine. Asta pentru ca se spunea ca daca te casatoresti cand esti mai in varsta, riscul de a divorta este scazut.

Citeste si:Secretele unei casnicii de succes, din punctul de vedere al unui barbat care a divortat

Desigur, este destul de complicat ca sa gsesti persoana potrivita, din cauza jobului, a lipsei timpului si a preconceptiilor pe care le are fiecare persoana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top