Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

SPRANCENE PERFECTE: Cum sa te pensezi corect la tine ACASA

Privirea este cartea de vizita a oricarei femei frumoase, iar aceasta trebuie accentuata cu o pereche de sprancene perfecte! Timpul este un factor limitat, asa ca in zilele aglomerate, cand nu ai timp sa dai o fuga la salon, te poti pensa singura in confortul propriei case. Iata cum!

1. In primul rand, trebuie sa ai o penseta buna. Alege una cu picioarele fine – aceasta nu va provoca durere atunci cand vei smulge firele de par.

2. Netezeste pielea din jurul sprancenelor, deoarece penseta aluneca pe pielea uscata si risti sa te zgarii. Cel mai bine este sa te pensezi dupa dus, cand pielea este curata si usor umeda.

3. Penseaza in directia de crestere a firelor de par.

CITESTE SI: 7 motive pentru care sprâncenele tale arată groaznic

CITESTE SI: Sprancene pensate gresit? 5 reguli de aur care iti salveaza imaginea

4. Smulge firele apropiind penseta cat mai mult de radacina.

5. Afla de unde ar trebui sa porneasca spranceana ta! Ia un creion si aseaza-l in linie verticala de la coltul intern al ochiului, pana la capatul nasului. Vezi unde se situeaza creionul in dreptul sprancenei – de acolo ar trebui sa inceapa aceasta.

6. Alege grosimea care ti se potriveste. Sprancenele subtiri nu avantajeaza orice tip de fata, asa ca analizeaza-te bine in oglinda inainte de a te pensa singura. Daca ai sprancenele groase, dar le doresti subtiri, asta presupune multa munca, asa ca cel mai bine ar fi sa apelezi la o cosmeticiana.

7. Sprancenele groase sunt potrivite pentru femeile cu ochii mari, iar cele subtiri pentru detinatoarele unor ochi mici.

8. Daca ai sprancenele mai joase, situate destul de aproape de ochi, este bine sa alegi o forma mai subtire, pentru a nu iti ingreuna privirea.

9. Firele de spranceana foarte lungi, le poti tunde. Periaza-ti sprancenele cu o periuta speciala si vei observa fire care depasesc forma sprancenei. Tine-le nemiscate cu ajutorul degetului, iar apoi tunde-le putin cu ajutorul unei forfecute, pana se aseaza uniform.

10. Nu pensa prea mult! Atunci cand iti aranjezi sprancenele, ai grija! Ai tendinta sa stai cat mai apropiata de oglinda pentru a vedea firele crescute, dar din cand in cand, fa un pas inapoi si priveste-ti chipul de la distanta pentru a evita un accident cosmetic. Unele fire de par cresc abia in 6 saptamani!

11. Hidrateaza zonele abia pensate cu o crema pentru fata si gata!

Mai stii si alte sfaturi pentru a obtine sprancene perfecte ? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top