Connect with us

Revistateo.ro

parteneri

Stiri

Spune-mi câţi parteneri sexuali ai avut ca să afli cum eşti

Chiar dacă mulţi consideră în continuare sexul ca fiind un subiect tabu, fiecare este liber să facă ce vrea în intimitatea sa. Iată ce se spune despre o femeie, în funcţie de câţi parteneri sexuali a avut.

CITEŞTE ŞI: Mesaje amuzante pentru EL. Care i se potriveşte?

Între 0 și 3 parteneri. În timp ce unele femei se mândresc cu faptul că nu au avut prea mulţi parteneri, un bărbat ar putea vedea acest lucru drept un dezavantaj, căci va avea impresia că acest tip de parteneră este una neexperimentată şi posesivă. Dacă tu te afli în această categorie, probabil nici nu ai idee ce ai pierdut, aşa că nu ai ce regreta. Ba mai mult, cel mai probabil eşti într-o relaţie stabilă, cu un coleg din liceu sau din facultate, aşa că nu te interesează prea tare distracţia din centrul oraşului.

Între 3 și 5 parteneri. Ce spune asta despre tine? Cel mai probabil ai avut parte de câteva relaţii de durată medie, ori una serioasă şi câteva aventuri pasagere, în care ai încercat să găseşti un înlocuitor fostului partener. Poate ar trebui să renunţi la a mai căuta pe cineva la fel ca fostul tău şi nu ar trebui să stai posomorâtă doar că nu mai găseşti pe cineva ca el.

Între 5 și 10 parteneri. Eşti mereu pus pe agăţat, fără a fi văzută însă drept o femeie uşoară. Ba, dimpotrivă, tu eşti cea care agaţă şi rar se întâmplă să fie cineva care să nu cadă pradă tentaţiilor. Însă mai este timp de Făt Frumos, aşa că de ce să nu te distrezi în drumul tău spre castel, unde vei domni ca o adevărată regină?

Mai mult de 10 parteneri. Nu mai există bărbat care să te dea pe spate, căci eşti o femeie experimentată, care le-a văzut pe toate şi care îşi sfătuieşte prietenele să facă la fel ca ea. Drept urmare, fie aştepţi să găseşti acea dragoste de vârsta a treia, care să-ţi ofere confortul financiar, ori pe acel bărbat care te va accepta într-u totul aşa cum eşti.

Sursa foto gillesbailly.fr

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top