Connect with us

Revistateo.ro

Spune-mi ce buze ai ca sa-ti spun ce fel de persoana esti

Stiri

Spune-mi ce buze ai ca sa-ti spun ce fel de persoana esti

Respectand dictonul „Spune-mi cum gandesti ca sa-ti spun cine esti”, acest lucru este valabil si in cazul formei buzei tale. Afla mai jos ce personalitate au femeile cu buzele mari, mici si buzele egale.

BUZE MARI
Femeile care au buzele mari (nebotoxate) sunt extrem de vorbarete si le place sa fie inconjurate mereu de oameni minunati in jurul lor. Au un talent fantastic de a relationa cu oamenii si sunt recunoscute pentru faptul ca isi fac foarte repede noi prieteni. Problema femeilor cu buzele mari este ca, odata aflate in centrul atentiei, nu mai lasa spatiu de exprimare celor de langa ea.

BUZE MICI
Femeile cu buzele mici sunt introvertite, deci mai putin vorbarete si implicate afectiv atat de usor in relatiile cu cei din jur. Este tipul de femeie careia ii poti dezvalui cel mai mare secret al vietii tale, pentru ca il va duce cu ea in mormant.

BUZE EGALE
In acest caz, vorbim despre femeile care au cate ceva din caracteristicile femeilor cu buze mari sau mici. Practic, femeile care au buze egale isi schimba dispozitia in functie de context si persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top