Connect with us

Revistateo.ro

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun in iubire cum patimesti

Stiri

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun in iubire cum patimesti

Afla mai jos cum sta fiecare zodie la capitolul iubire si cum alege sa isi verse amarul fiecare, in functie de felul in care percepe o relatie matura.

Stiai ca viata ta amoroasa poate fi afectata de zodia in care te-ai nascut? Cele mai pasionale zodii sunt fecioarele, scorpionii, berbecii si leii, acestea dau totul dar si sufera intens cand pierd respect si iubire.

Berbec. Berbecii sunt cunoscuti ca mari cuceritori prin simplul fapt ca nu fac nimic. Orgoliosi din fire, berbecilor nu le place sa cante in struna persoanei iubite insa adora sa fie maguliti. Cand vine vorba despre despartire, acestia sunt genul de persoane care nu isi arata suferinta oricat de mare ar fi ea. Sunt foarte buni la ascums deceptiile in dragoste de ochii celor apropiati.

CITESTE SIHOROSCOPUL KARMIC

Taur. Taurii se gandesc aproape toata ziua la sex. Pentru ei o relatie de iubire nu exista fara aventuri sexuale de tot felul, bineinteles, impreuna cu persoana iubita. Chiar daca taurii par mai nabadaiosi, sufera mult si se reculeg greu dupa o relatie terminata brusc.

Gemeni. Caracterizati prin dualitate, gemenii pot oferi mari surprize in relatiile de cuplu. Diferenta dintre femeia geamana si barbatul geaman tine cont de felul in care se raporteaza fiecare la relatie. Femeile pun pret pe atentii, respect si bagare in seama mereu iar barbatii pe protectia celuilalt, teama de a nu dezamagi etc. Gemenii sufera dupa despartiri insa le trece repede. Se pot recupla dupa doar cateva saptamani.

Rac. Extrem de sensibili din fire, racii iti vor face capul calendar cu toate ideile paranoice cu care pot distruge relatia. Suferinta lor este echivalenta cu starile de depresie accentuate atunci cand vine vorba de o despartire.

Leu. Focosi din fire, usor megalomani si niste… lei in pat, cei nascuti sub acest semn zodiacal au si ei o latura sensibila pe care o mascheaza prin glumite si autoironie prin care tot ei ies in evidenta. Leii se pot reface usor dupa o relatie insa tot timpul va avea intrebari legat de fostele lui relatii.

Fecioara. Extrem de pasionale, de sentimentale, am putea spune ca fecioarele imbina perfect utilul cu placutul, sexul cu iubirea. Fecioarele isi pot face serioase procese de constiinta daca sunt parasite, deoarece caracterul lor perfectionist nu poate accepta un refuz nejustificat sau neinteles de catre acestea.

Balanta. In cazul balantelor, situatia este foarte complexa. Balantele sufera si nu sufera dupa o ruptura amoroasa. Cele care sufera se gandesc ca au ceva pus deoparte pe viitor, iar cele care nu sufera inseamna ca nu au iubit deloc in acea relatie.

Scorpion. Scorpionii nu accepta deloc sa fie inselati si sunt extrem de gelosi, uneori pana la violenta verbala si chiar fizica. Sa ii dai papucii unui scorpion ar insemna ca ti-ai semnat sentinta la moarte. Fire razbunatoare, scorpionul iti va cauta nod in papura si va avea grija ca viitorul tau iubit sa stie ”cu adevarat” cine esti.

Sagetator. Acestia se consuma prea mult intr-o relatie de cuplu si cauta raspunsuri pentru intrebari care de multe ori nu au legatura cu realitatea. Sagetatorii se inchid in sine cand sunt parasiti in dragoste, dar nu pentru mult timp. Prima persoana care ii iese in cale va afla toata istoria.

Capricorn. Firi energice si mereu puse pe sotii, sunt foarte inventivi in pat, iar monotonia in relatia amoroasa poate duce la capatul unei frumoase povesti de iubire. Capricornii cauta mereu un adaos la relatia de cuplu. Este zodia care sufera cel mai putin la o despartire.

Varsator. Sunt, la fel ca si capricornii, putin anemici la despartiri. In cadrul unei relatii, varsatorii cauta momente unice alaturi de persoana iubita insa de fiecare data gaseste aceleasi practici banale ca in orice cuplu normal de pe lumea aceasta.

Pesti. Niste don Juani din fire, pestii iti vor arata atat Raiul cat si Iadul. Zodie de apa, ii place evident sa petreaca timpul cu persoana iubita in apa. De altfel, pestii varsa multe lacrimi atunci cand se ajunge la o separare incat formeaza un adevarat ocean in care vor inota.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top