Connect with us

Revistateo.ro

Spune-mi-cum-decorezi-de-Craciun-ca-sa-ti-spun-cum-esti-770x513

Stiri

Spune-mi cum decorezi de Craciun, ca sa-ti spun cum esti

Pregatirile pentru Craciun se impart in doua mari categorii: cadourile pentru cei dragi si decorarea apartamentului, incluzand aici si impodobirea bradului de Craciun. Stiai ca pomul pe care il alegi si modul in care il decorezi spun ceva despre tine?

SIMETRIE PERFECTA
Exact ca oricare alt aspect din viata ta, bradul de Craciun trebuie sa fie perfect. Sa gasesti pomul potrivit nu e o treaba usoara si amuzanta pentru tine, ci este o sarcina dificila si impune o precizie si dexteritate de expert. Ramurile trebuie sa fie stufoase (in mod egal, daca se poate), iar cand vine vorba de decorat, ornamentele trebuie sa se asorteze intre ele si sa fie puse in perfect echilibru. Odata ce ai terminat cu decoratul, nimeni NU trebuie sa se atinga de brad. Sau de ornamente. Sau de orice altceva fara sa iti spuna inainte.

Spune-mi cum decorezi de Craciun, ca sa-ti spun cum esti

CULORI PESTE CULORI
Exact ca tine, bradul tau iese in evidenta intr-o multime. Uita de combinatia clasica verde si rosu – iti place sa iesi din tipare si optezi pentru un brad colorat, exact ca personalitatea ta.

Spune-mi cum decorezi de Craciun, ca sa-ti spun cum esti

ORASUL DE BETEALA
Daca iti place ca bradul tau sa fie impodobit in totalitate in beteala, esti de moda veche, in sensul bun. Iti plac lucrurile vechi, care aveau o insemnatate candva si apreciezi decorul anilor ’50. Deseori te agati de replica “in vremurile bune…”.

 

Citeste in continuare despre BRADUL DE CRACIUN SI CE SPUNE EL DESPRE PERSONALITATEA TA 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top