Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Stai mult pe Facebook? Uite ce ai de invatat, in functie de zodie!

Facebook este o retea de socializare care, in ciuda criticilor pe care le primeste de la sociologi si psihologi, ne poate invata foarte multe lucruri despre viata. Afla ce te invata Facebook, in functie de zodie.

ZODIILE CARE REDESCOPERA LUCRURILE SIMPLE SI ADEVARATA FERICIRE

Facebook este un loc in care toata lumea posteaza despre orice: de la simple trairi pana la evenimentele la care participa ori chiar poze intime. Bombardati de vietile perfecte din fotografiile prietenilor, anumite zodii descopera ca fericirea nu se rezuma la atat.

Zodiile care redescopera micile placeri ale vietii, precum necesitatea de a te plimba in parc ori iesirea la o cafenea (fara a posta imediat evenimentul pe retea) sau revederea unui prieten drag sunt Capricornul, Leul si Berbecul.

ZODIILE CARE ISI APRECIAZA MAI MULT PRIETENII

Facebook ne apropie de oameni si ne da senzatia ca toti oamenii din lista ne sunt cu adevarat prieteni, asta pana la proba contrarie. Racul, Sagetatorul si Balanta invata de la statul pe Facebook ca prietenii adevarati se numara pe degetele de la o mana si nu sunt toti aceia carora le-au dat „Accept” sau „Add” in lista.

CITESTE SI: Zodiile care vor cuceri inimile tuturor in 2016

CITESTE SI: DE CE SUNT ZODIILE SINGURE

ZODIILE CARE PRIND MAI MULTA INCREDERE IN FORTELE PROPRII

Persoanele timide pot folosi Facebookul pentru a prinde mai mult curaj in relatiile sociale. Printre acestea se numara Pestii, Fecioarele si Scorpionii, ce lasa o aura de mister care, de fapt, e doar timiditate.

Aceste semne zodiacale sunt foarte curajoase de fel, dar numai dupa ce iti permit sa le cunosti mai bine indeaproape. Sunt extrem de pozitive si precaute atunci cand vor sa ia o decizie importanta.

ZODIILE CARE ISI DEZVOLTA CREATIVITATEA

Jocurile si interactiunea virtuala ii face pe unii mai creativi. Aici vorbim despre Taur, Varsator, Geaman. Cei trei nativi plini de imaginatie folosesc Facebookul pentru a realiza proiecte entuziaste. Multi Gemeni si Tauri pot folosi reteaua de socializare pentru a cere parerea prietenilor despre planurile lor, punand in oglinda ideile lor magnifice.

Tu ce crezi ca ai cel mai mult de invatat de la reteaua de socializare care a devenit un fenomen global?

Sursa foto: digipedia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top