Connect with us

Revistateo.ro

STARS FANS. Celebritățile care admiră alte celebrități

Stiri

STARS FANS. Celebritățile care admiră alte celebrități

„Faci, te rog te rog te rog, o poză cu mine?”, „Îmi semnezi please un autograf?” sau „Sunt paralizată, te admir încă de la începutul carierei tale și nu cred că ești în fața mea în carne și oase!!!” sunt câteva propoziții clișeistice dar venite din suflet pe care le spune orice fan normal atunci când își vede idolul aproape de el. Ce spuneți dacă tocmai celebritățile ar reacționa așa în fața altor celebrități?

Nu de puține ori, celebritățile se poartă ca și niște fani disperați în fața altor celebrități, colegi de breaslă pe care îi admiră sau din alte zone de divertisment ori activitate. Este și cazul lui Cristiano Ronaldo (foto articol) care este înnebunit după Rihanna, celebra cântăreață din Barbados. Cristiano Ronaldo a așteptat în culise ca un fan adevărat ca Rihanna să-și termine concertul pentru a ieși să facă o poză cu el.

CITEȘTE ȘI: RIHANNA, MAI SEXY CA NICIODATĂ

STARS FANS. Celebritatile care admira alte celebritati2
În imagine îl vedeți pe unul dintre cei mai cunoscuți actori spanioli, Jesus Castro, care deși este o celebritate, aleargă ca un copil de gimnaziu după vedetele echipei de fotbal Real Madrid.

STARS FANS. Celebritatile care admira alte celebritati3
Regina Letizia a Spaniei este fană declarată a acelor trupe stradale indigene care se plimbă prin toată lumea pentru a face cunoscută muzica și cultura lor.

STARS FANS. Celebritatile care admira alte celebritati4
O figură extrem de populară în Barcelona, sora Lucia Caram, alături de fanul ei numărul unu: Whoopi Goldberg.

STARS FANS. Celebritatile care admira alte celebritati5
Miley Cyrus a admirat-o dintotdeauna pe Britney Spears, fiind practic principala ei sursă de inspirație în lumea muzicii. A participat la concertele ei în primul rând, iar astăzi vedem cum Miley a întrecut-o deja pe Britney la popularitate.

STARS FANS. Celebritatile care admira alte celebritati6
Printre celebritățile care admiră alte celebrități se numără și Taylor Swift, care a plâns de emoție la ultima gală MTV Music Awards, atunci când și-a văzut trupa preferată reunită special pentru eveniment: băieții de la N’Sync.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top