Connect with us

Revistateo.ro

Ștefan Bănică Jr. a acordat primul interviu după ce s-a căsătorit cu Lavinia Pârva.

Star

Ștefan Bănică Junior, primul interviu despre căsătoria cu Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Junior trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lavinia Pârva. După mai mulți ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească. Evenimentul a avut loc în mare secret, departe de ochii presei.

Ștefan Bănică Jr., primul interviu după căsătoria cu Lavinia Pârva

„Ceea ce cred eu că e important este să trăiești ceea ce simți. Cuvintele de multe ori nu acoperă ceea ce simți. Cuvintele sunt o părticică mică din ceea ce simți. Cu siguranță notele muzicale pot spune mai mult decât cuvintele.

Eu mă comport cu corpul meu ca și când ar avea 20 de ani. Îl pun la același nivel de muncă, dacă nu și mai mult, ca înainte, uitând practic că nu mai poate să-ți răspundă… La 20 de ani dacă pierzi niște nopți, nu mă refer la petreceri, mă refer la filmări, nu mai e același lucru ca la 50 de ani, adică nu te mai refaci a fel de repede. Atunci trebuie să fii puțin mai atent și să gândești pozitiv. Fiecare vârstă are frumusețea ei. Mă simt super ok cu mine însumi.”, a spus artistul.

Cântărețul a vorbit despre planurile de viitor alături de Lavinia Pârva.

„În ceea ce ne privește pe amândoi, lucrurile au venit firesc. Nu ne-am planificat, nu ne-am plănuit. Dacă ne luam după gura lumii până acum aveam vreo 8 copii. Sunt deschis pentru lucrul acesta, dar nu îl programez.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top