Connect with us

Revistateo.ro

Ștefan de la Exatlon, la spital. Ce a pățit fostul războinic

Exatlon

Ștefan de la Exatlon, la spital. Ce a pățit fostul războinic

Ștefan de la Exatlon a surprins pe toată lumea cu forța de care a dat dovadă în concurs, cu tăria de caracter și bunul simț extrem de rare în zilele noastre.

Fostul membru al echipei Războinicilor a suferit mai multe accidentări în Republica Dominicană, iar acum a mers la medic pentru investigații amănunțite.

În cazul semnelor de pe abdomen, Ștefan nu mai poate face mare lucru, dar pentru loviturile suferite în zona capului, tânărul a reușit să recurgă la investigații neurologice.

„In concurs, m-am lovit la cap si chiar am avut dureri mari in zona tamplelor! Mi-a fost teama sa nu fie ceva serios, cu repercursiuni viitoare, asa ca, la inceputul saptamanii, mi-am facut programare la medic pentru o tomografie.

Am stat ceva la analiza aceea si chiar am avut emotii in privinta rezultatului, dar, din fericire, dupa o asteptare care mi s-a parut ca a durat ani de zile, totul a fost OK.

Nu am afectate zonele sensibile, ci, acum, sunt bine, pericolul a trecut”, a spus Ștefan, pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: Ce nu au văzut fanii Exatlon la televizor. Unul din secrete, dezvăluite de Cosmin Cernat

Ionuț de la Exatlon îi dă un ultimatum soției: „Acum trebuie să suporte consecințele”

Ștefan Floroaica, destăinuiri intime după Exatlon

Ștefan de la Exatlon a vorbit despre experiența neștiută de la Exatlon. Acesta a spus că în Republica Dominicană nu a reușit să aibă relație cu nicio fată, ba chiar a spus că de foarte multă vreme nu a mai avut contact cu o femeie.

Ma gandeam la trasee, la concurs in general si nu la vreo reprezentanta a sexului frumos! Iar, de cand m-am intors, nu am avut timp de nimic, am dat examene, m-am intalnit cu familia si cu prietenii, a fost o intreaga nebunie. Asadar, daca se face o socoteala simpla, se poate ajunge si la o concluzie”, a completat Ștefan.

Ștefan Floroaica a fost la un pas să câștige reality-show-ul Exatlon. A fost pe locul 3 la final, căci ultima luptă s-a dat între Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi.

Au apărut deja și primele zvonuri despre viitorii concurenți de la Exatlon. Se speculează că unii din primul sezon ar putea reintra. Anda Adam, de altfel, și-a exprimat dorința de a participa din nou.

Singurul nume confirmat oficial este Cristian Daminuță, celebru fotbalist român. Fanii îi vor în competiție pe Alex Velea sau Bogdan Vlădău, printre alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top