Connect with us

Revistateo.ro

Stela Popescu a murit și nu a apucat să-și împlinească MAREA DORINȚĂ

Star

Stela Popescu a murit și nu a apucat să-și împlinească MAREA DORINȚĂ

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie 2017. Peste o lună marea actriță ar fi împlinit 82 de ani. Teatrul românesc este în doliu. Fără marea actriță, scena este mai tristă. Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din București de fiica sa adoptivă, relatează România Tv.

Stela Popescu nu a mai apucat să-ți împlinească marea dorință

Stela Popescu cauza morții

Stela Popescu a murit

Stela Popescu nu a mai apucat să îşi vadă visul împlinit: spectacolul extraordinar pe care îl pregătea alături de Arşinel, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de „cuplu”.

„Aplauze, aplauze” era pe ultima sută de metri, spectacolul fiind programat pentru 8 decembrie, la ora 19.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tãnase” Bucureşti.

Stela Popescu mărturisea, recent, că abia aştepta acest spectacol, ce marca împlinirea a patru decenii de colaborare cu Alexandru Arşinel.

Alexandru este în stare de șoc. Partenerul său de scenă a ajuns la locuința actriței și printre lacrimi a apucat să spună doar atât:

„Am avut un spectacol zilele astea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama.”, a declarat Alexandru Arșinel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top