Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Stela Popescu, șase luni de când nu mai este printre noi. Ce au făcut colegii pentru marea actriță

La șase luni de când am pierdut-o pe marea actriță Stela Popescu, colegii săi nu au uitat-o. Astăzi s-a făcut comemorarea îndrăgitei actrițe care a încântat generații întregi.

Colegii, prietenii și familia suferă de șase luni, după ce actrița a fost găsită fără suflare în curtea casei sale. Momentul a fost unul care a întristat toată țara, mai ales că Stela Popescu nu părea să aibă probleme de sănătate.

Astăzi, Teatrul de Revistă Constantin Tănase și-a adus aminte de Stela Popescu și a postat câteva imagini cu actrița, de la o lansare de carte din anul 2015. Cu zâmbetul mereu pe buze, actrița a fost în centrul atenției la eveniment.

Înainte cu câteva luni de dispariția Stelei Popescu, actrița și partenerul său de scenă, Alexandru Arșinel, au făcut un pact secret.

Aceștia intenționau să-și schimbe partenerii de scenă ca să facă trecerea între generații și a da șansa și altor actori mai tineri să joace alături de ei.

„Am jucat cu o altă actriță, și Stela la fel. Voiam să facem o predare de ștafetă”, a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

Cel mai afectat de pierderea marii actrițe este chiar fostul partener de scenă, Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a slăbit circa 10 kilograme, el recunoscând că medicii i-au recomandat să facă acest lucru, având în vedere starea sa de sănătate. Însă, ritmul în care acesta a slăbit a fost determinat și de durerea și tristețea de după ce Stela Popescu a părăsit această lume.

Alexandru Arșinel nu și-a revenit nici astăzi după decesul colegei sale de scenă, Stela Popescu, cu toate că au trecut peste șase luni de la trecerea sa în neființă:

”Sunt bine, am slăbit în jur de 10 kilograme şi de tristeţe, dar şi pentru că aşa m-au sfătuit medicii, după operaţiile suferite.” – a dezvăluit marele actor pentru Click!

Citește și: A apărut ultima înregistrare cu Stela Popescu. Declarațiile lui Dan Negru și imaginile care emoționează

”Îmi place să vorbesc cu Stela. Când intru în birou mă uit la poza ei şi îi zic ‘Neaţa, Stela, neața!’”, a mai spus el, referindu-se la fotografia regretatei artiste care se află la loc de cinste pe biroul său de la Teatrul de revistă Constantin Tănase.

Probleme pentru soția lui Arșinel și pentru actor

Alexandru Arșinel a fost devastat de dispariția colegei sale de scenă, îndrăgita actriță Stela Popescu. Mai mult, soția lui este imobilizată la pat, iar suferințele recente i-au agravat și lui starea de sănătate.

Artistul a slăbit mult și părea tot mai abătut. El evitat câteva luni să apară în spațiul public și a fost înlocuit pe scenă, în spectacolele de revistă pe care le avea.

Mai mult decât atât, Marilena, soția sa, are grave probleme de sănătate

Arșinel a confirmat și el, cu mare tristețe, situația în care se află doamna Marilena.

“Sotia mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijina de un cadru.

Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare masura”, dezvăluia actorul în presă anul trecut!

Citește și: În lacrimi. ULTIMA scrisoare scrisă de ALEXANDRU ARȘINEL pentru Stela Popescu. Regretata artistă ar fi împlinit 82 de ani

Din păcate, cu trecerea timpului, situația nu s-a îmbunătățit prea mult pentru partenera de viață a marelui actor. “Sotia lui Alexandru Arșinel este grav bolnavă! Ea nu a reușit încă să depășească problemele locomotorii în ciuda eforturilor din ultima perioadă!

A mers la tot felul de specialiști, însă, deocamdată, nu poate să meargă! Îi este dificil, dar încearcă totuși să nu își piardă speranța!”, au mai povestit prietenii familiei, conform stirilekanald.ro.

Foto: Facebook Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top