Connect with us

Revistateo.ro

Stela Popescu, ultimul interviu acordat EXCLUSIV pentru Revista Teo

Stiri

Stela Popescu, secretul parului coafat perfect si al tenului sau impecabil

Stela Popescu are un ten de invidiat la 80 de ani si a dezvaluit secretele sale. De ani de zile, marea actrita i-a cucerit pe romani cu nuanta parului sau.

Aceasta a vorbit pentru HUFF.ro si a dezvaluit ce va face de Revelion si le-a dar niste sfaturi tuturor femeilor.

Ani la randul s-a scris ca Stela Popescu ar purta peruca. Datorita volumului si culorii parea greu de crezut pentru multi ca este parul natural al actritei.

„Culoarea este realizata de coafeza mea, nu ma vopsesc singura. O data pe saptamana ma duc la coafor, ma vopsesc la 2-3 saptamani. O femeie trebuie sa fie ingrijita. Nu ajuta la nimic daca te plangi si arati ca viata este trista. Trebuie sa arati ca ai putere.

Nu folosesc vreun produs special. Am avut sansa sa am o mama foarte desteapta. La varsta de 5 ani am facut o operatie la cap, m-a muscat un paianjen otravitor. Mama de frica sa nu raman cheala si sa nu aiba influenta tratamentul, 5 ani ma radea in cap. 5 ani m-a ras pe cap o data pe an. Probabil ca aici a fost inteligenta mamei mele. Eu eram foarte suparata ca toate fetele aveau codite si eu eram ca un baiat tampit.

Stela Popescu, secretele parului coafat perfect si al tenului sau impecabil

Si eu banuiesc ca tratamentul gandit de mama mi-a crescut un par foarte sanatos. Nimanui nu-i vine sa creada ca e parul meu. Odata la Teo Trandafir in emisiune m-am luat de par.”, a marturisit artista.

Stela Popescu a impartasit si modul in care isi ingrijeste tenul

„Nu ma dau cu crema pe fata, spre marea mea rusine ca ar trebui sa o fac. Norocul meu cu servetelel umede care ma salveaza. Dupa ce ma fardez la teatru ma sterg bine cu doua servetele umede si cu asta am terminat tratamentul fetei.

Mama mea avea un ten extraordinar si pana in ultima clipa a aratat bine. Ne ajuta si Dumnezeu. Nu stau prea mult la soare, pe mine nu ma arde niciodata soarele.”, a povestit artista.

Vezi pe HUFF.RO unde va petrece marea actrita Revelionul, dar si cu cine.

Articole pe aceeasi tema:

Stela Popescu surprinde: „Apreciez bărbații dar nu mi-ar trebui unul bătrân”

STELA POPESCU, decorata de Klaus Iohannis

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top