Connect with us

Revistateo.ro

Stela Popescu și-a pierdut marea iubire în urmă cu 19 ani. De ce nu a avut niciodată copii

Star

Stela Popescu și-a pierdut marea iubire în urmă cu 19 ani. De ce nu a avut niciodată copii

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie 2017. Teatrul românesc a mai pierdut un mare actor. Într-un interviu acordat de marea artistă ea a vorbit despre drama din viața sa. În urmă cu 19 ani, ea și-a pierdut marea dragoste și credea că acolo se termină tot.

Stela Popescu cauza morții
Ultimele imagini cu Stela Popescu înainte cu câteva ore înainte să moară
Alexandru Arșinel, prima declarație despre moartea colegei sale de scenă
Boala de care suferea Stela Popescu

Stela Popescu și marea sa iubire

„Am ieşit la o cafea după ce lecturasem un text de-al lui la teatru. A fost dragoste la prima vedere. Am simţit atunci că fără el nu mai pot continua. Eram căsătorită cu un om de altfel foarte liniştit şi cu care nu am avut nici o problemă.

Eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani când ne-am cunoscut. Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar pot spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat. La început a fost şi puţin introvertit şi mai tăcut, dar cu timpul a ajuns să vorbească mai mult ca mine.

Ne-am căsătorit peste câţiva ani mai mult de gura lumii şi pentru a putea pleca împreună în străinătate”, spunea Stela Popescu.

De ce nu a avut Stela Popescu copii

„Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soţului meu, Doina Maximilian. Avem şi o nepoată de la ea, Stanca Radu, care este o tânără actriţă foarte talentată”, mai spunea actriţa, într-un interviu.

„Atunci am crezut că nu mai pot trăi. Pentru mine Puişor, aşa cum îi spun eu lui Mihai, era totul. Noi doi petreceam foarte mult timp împreună. Ne plăcea să stăm singuri.

A fost groaznic atunci, dar mi-am zis că trebuie să continui să joc pentru el. Mi-a scris texte după care joc şi acum. Aşa că în acel an am jucat pentru Revelion, deşi trecuseră doar două săptămâni de la moartea lui. Am simţit că o fac pentru el.”, erau cuvintele Stelei Popescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top