Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Stela Popescu surprinde: „Apreciez bărbații dar nu mi-ar trebui unul bătrân”

Stela Popescu surprinde la cei 79 de ani ai săi. Marea actriță a teatrului românesc a vorbit într-un interviu recent despre motivele pentru care nu și-a refăcut viața după ce a rămas văduvă.

Stela Popescu a acordat un interviu publicației Ring în care povestește toate motivele pentru care este o femeie singură și chiar foarte mulțumită de viața ei. Vedeta spune că apreciază bărbații, însă preferă să stea singură: „Apreciez bărbații dar nu mi-ar trebui unul bătrân”, spune vedeta, susținând în același timp că la vârsta ei nu și-ar permite nici unul tânăr, motiv pentru care alege să se bucure singură de viață.

CITEȘTE ȘI: OANA RADU, PE MASA DE OPERAȚIE
„La 80 de ani, nu mai vine niciun prinț, iar cai albi nu mai sunt, că i-au mâncat ăștia la herghelii”, spune actrița cu umorul ei caracteristic. Deși nu are un bărbat alături de ea, actrița spune că datorită meseriei pe care o are nu se simte niciodată singură.

Fanii marii artiste i-au făcut recent o pagină de Facebook unde anunță evenimentele Stelei Popescu. Actrița însă recunoaște că este paralelă cu tehnologia, dar promite că va învăța să intre pe Facebook: „Îmi pare tare rău că sunt așa înapoiată, dar promit să învăț”.

Stela Popescu este una dintre cele mai iubite actrițe de film, teatru și televiziune de la noi. A apărut pe scena marilor teatre alături de Alexandru Arșinel și Ștefan Bănică, realizând cele mai comice cupluri din istoria teatrului românesc. Stela Popescu s-a remarcat și în teatrul radiofonic cu piesele „Hangița”, „Coana Chirița cântăreață” sau „Franțuzitele și un poet romantic”.

Sursa foto: radardemedia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top