Connect with us

Revistateo.ro

Stelele Teatrului Bloshoi din Moscova

Stiri

Stelele Teatrului Bloshoi din Moscova

22 mai va reprezenta o ocazie de neuitat, când cele patru Stele ale Teatrului Bolshoi din Moscova din prima ediţie, împreună cu Maestrul Corepetitor al Teatrului Bolshoi, revin la Castelul Cantacuzino din Buşteni în cea de-a şaptea ediţie Prahova Classic Nights ce va marca finalul primului sezon.

CITESTE SI: STRAINI IN NOAPTE, UN SPECTACOL DE EXCEPTIE CU FLORIN PIERSIC

Sopranele Elena Zelenskaya şi Lolitta Semenina, mezzo-soprana Margarita Mamsirova, şi tenorul Roman Muravitsky, acompaniaţi de Valery Gerasimov; cinci artişti de o extraordinară experienţă şi valoare mondială, vă vor oferi o seară specială, într-un loc special.

Rezervaţi-vă acum biletele, la un pret de numai 150 RON, şi veți fi parte din puţinii oameni cu ocazia de a trăi o asemenea experienţă în România, de a descoperi un loc încărcat cu istorie, cultură şi frumuseţe, şi de a cunoaşte un grup extraordinar de oameni, ca şi dumneavaoastra, ce fac totul posibil.

Spectacolul Stelele Teatrului Bolshoi din Moscova are loc vineri 22 Mai, 2015, Ora 20:00 la Castelul Cantacuzino. Biletele pot fi achizitionate de AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top