Connect with us

Revistateo.ro

Știai că astfel poți masca liniile fine?

Cosmetica

Știai că astfel poți masca liniile fine?

Toate femeile își doresc o piele cât mai fină și mai netedă și nimeni nu iubește ridurile. Din nefericire însă, nimeni nu poate fugi de ele. Totuși există numeroase modalități prin care le putem întâzia apariția și cu ajutorul cărora le putem reduce aspectul neplăcut.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE ACNEE ȘI RIDURI CU ACEST SĂPUN

Unul dintre secretele de bază este hidratarea. Cu siguranță majoritatea domanelor și domnișoarelor care ne citesc știu acest lucru, însă secretul este să aplici o cantitate puțin mai mare de cremă hidratantă atunci când simți nevoiA să îți acoperi liniile fine. Astfel piele se va infuza cu ingrediente care oferă elasticitate și aspectul ridurilor se va diminua. Atenție totuși să nu exagerezi! Câteva picături în plus sunt suficiente. Acest este un truc la care puteți apela dimineața, înainte de aplicarea machiajului.

Primerul este și el un produs salvator, care are menirea de a umple toate liniile fine și de a crea o bază ideală pentru fondul de ten și farduri. Cele mai bune produse sunt cele formulate pe o bază de silicon, așa că nu te feri să le achiziționezi. Optează pentru un primer potrivit tipului tău de ten și ai grijă să nu fie discrepanțe între formula sa și cea a fondului de ten. Spre exemplu, un primer pe bază de silicon necesită un fond de ten pe bază de silicon pentru a obține un aspect plăcut și a masca imperfecțiunile.

Puțin fard sidefat poate masca ridurile din jurul ochilor, așa că nu te feri de el. Nu abuza de cantitate și ține cont de faptul că acesta se utilizează mai mult seara și la ocazii speciale. Cu toate acestea, există farduri ușor strălucitoare care pot funcționa ideal pentru estomparea liniilor fine, fără să te scoată prea mult în evidență.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top