Connect with us

Revistateo.ro

Știai că masturbarea este benefică pentru sănătate?

Educatie

Știai că masturbarea este benefică pentru sănătate?

Da, masturbarea este benefică pentru sănătate, și nu o spunem noi ci reputați sexologi. Nu doar că masturbarea te face să îți cunoști mai bine corpul, dar contribuie din plin la problemele de sănătate, prevenindu-le.

MASTURBAREA CREȘTE LIBIDOUL
Pofta sexuală se intensifică dacă te masturbezi, și nu e deloc o rușine. Dacă a trecut mult timp de când nu ai făcut sex și suferi de tulburare hipoactivă a dorinței sexuale, masturbarea este soluția pentru a dori din nou să simți plăcerea.

MASTURBAREA TE AJUTĂ LA SOMN
Cercetătorii au realizat după mai multe studii efectuate că masturbarea poate combate insomniile, fiind o ”activitate” care ajută la echilibrarea sistemului imunitar și alungă depresia și stresul zilnic.

CITEȘTE ȘI: 13 MODURI PRIN CARE SĂ ÎI SPUI IUBITULUI CĂ VREI SEX

Masturbarea mai este recunoscută de medici și sexologi ca fiind benefică și pentru prevenirea durerilor de cap (migrenele acelea insuportabile cauzate de stres sau situații de blocaj emoțional) sau combaterea durerilor din timpul menstruației. Medicii recomandă masturbarea pentru femeile care doresc să aibă copii, deoarece aceasta lucrează și antrenează mușchii pelvieni. În cazul bărbaților, masturbarea duce la o spermă de calitate superioară, crește durata de viață și scade riscul de a face cancer la prostată.

Din punct de vedere al relațiilor între persoane, masturbarea poate consolida o relație, deoarece prin acest proces fiecare partener își va cunoaște perfect trupul astfel încât să știe cum să obțină mai bine plăcerea în timpul actului sexual. În orice act sexual cel mai important lucru este cunoașterea propriului corp, iar asta nu este deloc o rușine, ci este chiar o necesitate. Doar dacă vrei să faci sex.

1 Comment

1 Comment

  1. Hoooo

    2015-02-06T23:11:09+02:00 at 2015-02-06T23:11:09+02:00

    Nu mai mintiti. Minciuna are picioare scurte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top