Connect with us

Revistateo.ro

Știai că obiceiul de a da Like pe Facebook te poate îmbolnăvi? Află ce spun specialiștii și cum te poți îmbolnăvi dacă dai Like pe Facebook.

Stil de viata

Știai că obiceiul de a da Like pe Facebook te poate îmbolnăvi?

Foarte multe persoane petrec timp pe Facebook. Însă, se pare că acest obicei nu este sănătos. Potrivit studiilor, dacă dai deseori Like pe Facebook, lucrul acesta te poate îmbolnăvi. Iată de ce.

Iată de ce obiceiul de a da Like pe Facebook te poate îmbolnăvi

Potrivit datelor oferite de companie în anul precedent, utilizatorii Facebook petrec aproximativ o oră pe zi pe rețeaua de socializare. Iar lucrul acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății, atenționează specialiștii. Conform studiilor, verificarea rețelei de socializare se află printre prioritățile utilizatorilor în fiecare dimineață. Și, deseori, ei verifică aplicația chiar înainte de a se da jos din pat.

CITEȘTE ȘI: Cum ajunge Facebook sa-ti creeze dependenta, la fel ca jocurile de noroc

În urma unui studiu la care au participat 5.208 de persoane și care a durat un an, s-a observat cum se schimbă starea utilizatorilor de Facebook. În timpul studiului s-au luat în calcul factori precum sentimentul de mulțumire în viața de zi cu zi, greutatea oamenilor, lucrurile pe care le știau participanții în legătură cu sănătatea lor mintală și sănătatea fizică a acestora. De asemenea, în timpul studiului s-a ținut cont de like-uri, postările fiecărui participant pe rețeaua de socializare și click-urile de pe link-uri.

Potrivit rezultatelor, utilizarea rețelei de socializare a avut un impact negativ asupra sănătății mintale a celor care au participat la studiu. În urma studiului s-a ajuns la concluzia ca cei care dau like și click pe link-urile celorlalți de pe Facebook ajung, în timp, să nu mai fie mulțumiți de propria viață.

CITEȘTE ȘI: Facebook, decizie dură după crima transmisă în direct

Așadar, obiceiul de a da like pe Facebook poate avea urmări negative. Potrivit studiilor, în urma acestui obicei, utilizatorii devin din ce în ce mai nemulțumiți de propria viață. Studiul atrage atenția asupra faptului că acest obicei nu este tocmai benefic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top