Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei 6 mai 2016

Stiri

Stirile zilei 6 mai 2016

Stirile zilei 6 mai 2016: Afla care sunt cele mai importante evenimente ale zilei in topul de mai jos:

LOCUL 5: HILLARY CLINTON, VIZATA DE FBI

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite a dat de belea. Hillary Clinton ar putea fi chestionata in scandalul contului de e-mail privat pe care l-ar fi folosit in scopuri ilegale. Fostul secretar de stat american ar putea fi chemat saptamanile urmatoare in fata investigatorilor FBI. Afla de pe huff.ro ce personaj extrem de important si de controversat a fost deja interogat in scandalul Clinton.

LOCUL 4: VANGHELIE CANDIDEAZA ‘CU PISTOLUL LA TAMPLA’

„Candidatura mea poate fi oprita doar daca ma impusca in cap”, a declarat Marian Vanghelie dupa ce au avut loc mai multe perchezitii la primaria sectorului 5. Autoritatile verifica listele electorale falsificate, caci pe ele ar aparea nume ale unor persoane cu handicap folosite in scop politic. Afla mai multe despre scandalul momentului pe adevarul.ro.

Cum poti afla tot ce stie Google despre tine

A murit mama lui Andrei Duban

LOCUL 3: TENSIUNE INTRE TENSIMENELE ROMANIEI

Simona Halep si Irina Begu nu sunt tocmai cele mai bune prietene, iar asta s-a vazut in semifinalele Turneului de la Madrid. Halep i-a acuzat pe antrenori ca ii dadeau indicatii Irinei Begu in timpul meciului, in direct, lucru interzis conform regulamentului. Vezi ce i-a raspuns Irina Begu pe gandul.info.

LOCUL 2: GUVERNUL ARE DOUA PRIORITATI MARI SI LATE

Vicepremierul Vasile Dancu a anuntat care sunt prioritatile cabinetului Ciolos pentru urmatoarele sase luni de zile: educatia si sanatatea. Acesta a declarat ca sanatatea trebuie sa insemne investitii si nu costuri pentru ca sistemul sa functioneze cu adevarat in Romania. Vezi ce mai spus Dancu pe capital.ro.

LOCUL 1: LISTA SPITALELOR-PROBLEMA DIN ROMANIA

Peste 40 de unitati spitalicesti din Romania au fost luate la puricat de Ministerul Sanatatii. Oficialii au publicat o lista, pe judete, cu spitalele unde s-au folosit dezinfectanti diluati. Vezi lista aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top