Connect with us

Revistateo.ro

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 PROBA LA ALEGERE

Stiri

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 PROBA LA ALEGERE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 PROBA LA ALEGERE. Elevii de clasa a XII-a sustin astazi ultima proba a examenului maturitatii. Cei de la profilul real si profilul uman pot alege din mai multe materii studiate in cei 4 ani de liceu, dupa cum urmeaza.

DIN CE MATERII POT ALEGE CEI DE LA PROFIL REAL:

– fizica, chimie, biologie, anatomie si informatica;

DIN CE MATERII POT ALEGE CEI DE LA PROFIL UMANIST:

– logica si argumentare, geografie, filosofie, psihologie, sociologie, economie

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 PROBA LA ALEGERE:

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 FIZICA
fizica-1

fizica-2

fizica-3

fizica-4

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 CHIMIE
chimie-1

chimie-2

chimie-3

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 ANATOMIE
anatomie-1

anatomie-02

anatomie-03

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA
biologie-01

biologie-02

biologie-03

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 INFORMATICA
informatica-1

informatica-2

informatica-3

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 LOGICA SI ARGUMENTARE
logica-1

logica-2

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE
geografie-1

geografie-2

geografie-3

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 FILOSOFIE
filosofie-1

filosofie-2

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 PSIHOLOGIE
psihologie-1

psihologie-2

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 SOCIOLOGIE
sociologie-1

sociologie-2

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 ECONOKIE
econom-01

economie-2

Rezultate Bacalaureat 2016 – vor fi publicate pe 12 iulie pe EDU.ro

Rezolvare subiecte Matematica Bac 2016

Probele scrise la Bacalaureat 2016 au inceput pe 4 iulie (limba si literatura romana), a continuat cu cea la limba materna (5 iulie), urmata de proba obligatorie a profilului pe 6 iulie (matematica, respectiv istorie pentru profilul umanist), iar astazi elevii aleg intre cele 10 materii: fizica, chimie, biologie, informatica, filosofie, geografie, sociologie, filosofie, psihologie, logica si economie, in functie de profil.

Pe 12 iulie 2016 se vor afisa rezultatele obtinute la examenul de Bacalaureat, pana la ora 16:00, pe EDU.ro, iar intre orele 16 si 20 elevii nemultumiti de note vor putea depune contestatii. Contestatiile se vor rezolva in perioada 13-15 iulie 2016, rezultatele finale urmand a fi afisate in 16 iulie.

Salile de examen vor fi supravegheate si in acest an cu microfoane si camere de luat vederi pentru a evita fraudarea examenului maturitatii. Candidatii nu au voie in sala de examen cu dictionare, notite, culegeri, fituici sau alte materiale care le pot inlesni rezolvarea subiectelor. Acestia au voie cu foaia de examen, pix, apa sau un aliment si ciorna stampilata de comisia din sala.

Timpul alocat rezolvarilor este de 3 ore, ca la orice proba scrisa. Candidatii nu au voie sa scrie pe foaia de examen cu pasta colorata, ci doar cu pixuri albastre. Desenele, acolo unde se cer, se vor face doar cu creion negru.

Lucrarile vor fi corectate de profesori din alte judete, o premiera in acest an. A doua sesiune a examenului se va desfasura in perioada august-septembrie, urmand ca inscrierile sa aiba loc in perioada 18-22 iulie, pentru cei care au cazut examenul la vreo materie sau la toate materiile. E suficient sa cazi examenul la o singura materie pentru a fi nevoit sa dai din nou BAC-ul de toamna.

In perioada 16-17 august are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si limba materna, intre 17 si 19 august are loc evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, iar intre 18 si 19 august evaluarea competentelor digitale.

Pe 22 august incep probele scrise, prima fiind la limba si literatura romana, urmata de limba materna, pe 23 august. Pe 24 august urmeaza proba obligatorie a profilului, iar pe 26 august proba la alegere in functie de profil si specializare.

Primele rezultate se vor afisa pe 29 august, iar cele finale, in urma depunerii contestatiilor, se vor afisa pe 1 septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top